Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Żetony Phiriusa - Szczegółowy Opis Jak Je Zdobyć

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku przedstawię wam jak zdobyć Żetony Phiriusa. Poradnik kieruję do początkujących, ponieważ mogą nie wiedzieć za bardzo co i jak.

Potrzebujemy:

-chęci,

-trochę czasu

1.

Najpierw udajemy się do Tablicy Ogłoszeń. Znajdziemy ją naciskając przycisk ,,M" i szukając dymka z niebieskim wykrzyknikiem.

mpctutd.png (ten kawałek mapy pochodzi z Varanas)

2.

Gdy znajdziemy Tablicę Ogłoszeń klikamy na nią PPM* (* Prawym Przyciskiem Myszy). Po kliknięciu ukarze nam się spis misji.

mpctut.png

3.

Gdy już mamy przed sobą spis misji, wybieramy jedną z nich. Naszym oczom ukarzą się szczegóły misji.

mpctutt.png

1.Miasto, które zleciło nam tą misję.

2.Opis misji.

3.Przedmiot wymagany do zakończenia misji.

4.Miejsce i NPC do, którego udajemy się po zakończeniu misji.

5.Nagroda za wykonaną misję.

4.

Gdy już zaakceptujemy misję po prawej stronie, pod mini mapą ukarze nam się zadanie, z niebieskim tytułem.

mpctuttt.png

Możemy wykonać tylko 10 misji dziennie.

To tyle. Mam nadzieję, że pomogłem. Zamiast dawać + wejdźcie na jakąś stronę, w której pomożecie dzieciom, głodującym etc., np.

www.pajacyk.pl

Poradnik całkowicie wykonany przeze mnie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

phi to ma być jakaś kpina!?!??

Myślałem że się rozpiszesz, że będzie o wszystkim - minigrach wyscigu pędziwiatrów itd.

a ty tylko dniówki opisałeś :x nic sie nie dowiedzialem , straciłem tylko czas... i nie jest wgl dokłatny ten tutorial

P.S. w ten sposób można zdobyć max 100 żetonów dziennie a ja zdobyłem 345 w ciągu 1 dnia za wyścigi pędziwiatrów :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

phi to ma być jakaś kpina!?!??

Myślałem że się rozpiszesz, że będzie o wszystkim - minigrach wyscigu pędziwiatrów itd.

a ty tylko dniówki opisałeś :x nic sie nie dowiedzialem , straciłem tylko czas... i nie jest wgl dokłatny ten tutorial

P.S. w ten sposób można zdobyć max 100 żetonów dziennie a ja zdobyłem 345 w ciągu 1 dnia za wyścigi pędziwiatrów :)

Witam, w tym poradniku przedstawię wam jak zdobyć Żetony Phiriusa. Poradnik kieruję do początkujących, ponieważ mogą nie wiedzieć za bardzo co i jak.

Hyh. Czytaj ze zrozumieniem.

Btw. Ech.. Jak już masz krytykować, to zwracaj uwagę na ortografię, bo takie błędy jak "dokłatny" już mnie dobijają...

@down

Ok, rozumiem, ale chodziło mi o ten główny sposób, który wszyscy powinni znać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Hyh. Czytaj ze zrozumieniem.

Btw. Ech.. Jak już masz krytykować, to zwracaj uwagę na ortografię, bo takie błędy jak "dokłatny" już mnie dobijają...

Dobra ale szczegółowy opis to to nie jest, a i początkujący może zdobyć kupe żetonów na różne sposoby...

P.S. nawet misje wyjaśniają wszystko, ja nie miałem żadnych pytań do dniówek jak mi powiedział BN w koloni ostadników

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...