Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publick Teamspeak

venit1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zapraszam na darmowy publiczny teamspeak2 dla gier i innych można sobie na nim pogadać mieć swój kanał i inne takie admini mili miła atmosfera na naczym teamspeak2 zawsze jak coś nie wiecie admini pomogą jak na naszym serwerze będzie ponad 10 Online Zostanie Dodane Fajne nagrody jak na początek i w nich niejakie doładowania do telefonów i inne żeczy ale tak że będzie potrzebowali więcej SA więc będzie można złapać na naszym ts Server Admin Zapraszam wszytskich Slotów straczy dla wszytskich narazie jest 40 ale jak będzie 30 zajętych powiększy się do 140 :) zapraszam IP: s1.net-speak.pl:3810

Opublikowano

ehhh miszczu a co wg trzeba ściągnąć bo ja jeszcze ts nie miałem B)

reklama radia i linki wychodzące

Opublikowano

Fajny publik naprawdę polecam.

Administracja mówiła ze dla większych grup będą vip sloty oczywiście jak się zgłoszą pierwsi

Polecam !!!

Opublikowano

TS publik jeden z najlepszych jak się zbierze ekipe 6 playerów to można zgarnąć kanał VIP serdecznie polecam:D

s1.net-speak.pl:3810 zapamiętajcie

Opublikowano

byłem widziałem, nic ciekawego same puste pokoje, żywej duszy nie ma... nie wiem gdzie ta wspaniała atmosfera ?, no chyba że po szkole w godzinach 13-14?;]

odalup78ab6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...