Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Old]

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka był już temat o podzielenie działu BF ale znalazł się on w nie odpowiednim miejscu(mój błąd) lesz postanowiłem że złoże propozycje do adminów żeby podzielić nasz dział ;] .

Proszę o wasze wypowiedzi :

To jest ukryta treść, proszę

P.S. Jak chcesz zrobić na złość naciskając nie to lepiej nie zaglądaj wcale w ten temat

Prosił bym o wypowiadanie się nie w tym tematcie lecz w podanym wyżej linku , temat nie został zamknięty by nie zniknął w tonie spamu ...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka jednak to ankieta wiec ludzie moga tez byc na nie bo tak mogles zrobic ankiete z odpowiedzia tylko tak wiec proponuje wole zostaw ludziom

Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy,

Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy!

Opublikowano
1. Każdy plik dodany ma być przeskanowany na stronie : http://www.virustotal.com/

2. Każdy link do downloadu - Skanu ma być w "CODE"

Przykład :

www.google.pl

3. Nazwy tematów mają być w odpowiednim tagu :

a) [Cheat]

B.) [Pytanie] ,[Pyt], [Q] lub [Question]

c) [ReQ] , [szukam] .

d) [NEWS] , [iNFO]

e) [Tut] , [Tutorial]

4. Jeżeli dodajesz cheata w opisie tematu ma być do jakiej wersji gry jest !

- BFH

- BF BC

itp.

5. Każdy inaczej napisany temat będzie karany warnem + coś na dodatek.

np.

Cheat bez skanu = Czekam 24H na dodanie skanu a potem topic do Kosza.

Widzisz gdzieś tam [HOT] ?

Ogarnij się mąka albo konsekwencje będziesz ponosił....

Opublikowano

Regulamin dawno przeczytałem i przed złożeniem podania też... wymagał by on renowacji po takowym podzieleniu...

Wiem że nie było tam nigdzie [Hot] chodziło mi żeby nazwa tematu była widoczna.! to tak samo jak kiedyś zrobiłem [spis] nie będąc jeszcze modem i nikt nic do mnie nie miał... A po 2 prosiłem żeby wypowiadać się w innym temacie ...

@down

chodzi mi o waszą wypowiedź , nie każdy zagląda z was do działu sugestie dotyczące forum , pewnie większość nie wie że takowy istnieje ... dowiedziałem się że potrzeba tylko opini moderatora ;] więc

///Zamykam

Jak ktoś ma zastrzeżenia pisać na PW

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...