Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podzielenia Działu Battlefield

Twoje zdanie  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie jest twoje zdanie

• Tak
      10
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym podzielić dział battlefield na 2 poddziały a może nawet 3

Dział został by podzielony na 3 zakładki :

1. Battlefield heroes

2. Battlefield bad company 2

3. Battlefield Play4Free (gra wychodzi 30 bm.)

Postanowiłem że złożę tą prośbe bo jest tam spam ;/ i jak widzi się temat typu "nowy hack" to myślisz że to nowy hack do bc2 a tu okazuje się że to bo bfh i rozczarowanie . A ogólnie był był większy porządek w dziale głównym ...

Daje temat który zrobiłem kiedyś :

To jest ukryta treść, proszę

ilość minusów wskazuje na to ile osób było na tak (nie było nic o bf p4f gdyż nie wiedzieliśmy nic o owej części)

P.S. Co do działo BF Play4Free , chce żeby był ten dział ponieważ jak gra wejdzie będzie pełno tematów i hacków które wyjdą ;]... Jak powstanie ten dział powinna zostać zamknięta możliwość pisania tematów do 29

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja bym tam zostawił reszte Bf-ów i newsy na temat nowych BF-ów oraz porblemy dotyczące BF-ów

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

osobiście jako były kidmod tego działu zrobił bym tylko poddział dla BFH, gdyż nie ma sensu robić czegoś dla gry która dopiero wyjdzie, albo dla BFBC2 na którego nie ma za wiele hacków. tak więc BFh Vs Reszta było by dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...