Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] Hultihack By Me V1.0

dexD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce wam pokazać mój multihack V1.0 do Metin2.pl

Film:

Nie daje download bo jeszcze dodaje opcje i naprawiam to co nie działa!

Podoba się daj -

Opublikowano

Ja WYPAD Z forum to jest kopia mojego MH ! pozmieniany układ i niby koks idź stąd a nie mi tutaj spamisz !

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Ja WYPAD Z forum to jest kopia mojego MH ! pozmieniany układ i niby koks idź stąd a nie mi tutaj spamisz !

Kopia Twojego ? zal mi cie!

Opublikowano

Kopiowane kody też tak umiem ! nagraj tuta że sam robisz tego np mh to ci uwierzę jak dla mnie jesteś tylko kopiuj wklej !

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Jakie neo czytaj ze zrozumieniem tam pisze KOPIUJE a nie KUPUJE i nagraj tuta jak go robisz bo nie wierzę ci .......

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

koleś ty kopjujesz czyjeś hacki tylko je troche zmieniasz wprowadzając opcje z jeszcze innych cheatów idź z tego forum jak masz tak robić

Click It Or DIE

Opublikowano

@2xUP popieram zobacz sobie moje hacki i porównaj Multihack taki jak mój tylko zmienione opcje

@Nie dawajcie mu bo i tak on ciągle kopiuje i tyle jak masz to robić wyjdź proszę

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

weś dziecko wypad z forum... zobaczcie te Mh od EmpioS i porównajcie... mh zrobił w paincie lub innym programem a kody ewidentnie skopiowane...

Ja chce -------------------- ;/

Opublikowano

Ojej ty tam tylko zmieniles nazwe cheta ...

tak samo jak fish bot

Openowalem kod źródłowy i Angel Bot hahah

PZDr tobie..

sobie tylko nazwę zmieniłes..

RMCF1902

Opublikowano

Ojej ty tam tylko zmieniles nazwe cheta ...

tak samo jak fish bot

Openowalem kod źródłowy i Angel Bot hahah

PZDr tobie..

sobie tylko nazwę zmieniłes..

Wy nawet skopiowac nei umiecie chociaz watpie by autor tak zrobil

@ Do Empiosa

Drogi kolego ty sie tak nie rzucaj bo jakis miesiac temu masowo robiles spamowke cheatami z innych forów, ktore jak zapewniales zawsze dzialaly zawsze mialy wirki, i tak naprawde nigdy nie dzialaly. Pewnie twoje mh to zlepek kodow z innych mh i pewnie trzeba miec identyczny komputer jak ty zeby poprawnie dzialal. tak jak twoje ,,DH'' sprawdzalem na WIN XP(sp2, sp3, kazdy z .net 3,5-4.0[sprawdzalem oba na kazdym]), WIN VISTA(sp1 .net 4.0) i na WIN 7 tez ,,DH" nie dziala więc mistrzu pochwal sie jaka masz wersje oprogramowania ze ci DH na twoim autopickupie ( ,,twojego autorstwa'') ze ci to dziala. z Przyjemnoscia to sprawdze. SKONCZ KLAMAC

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

może sam napisał skąd wiecie? chociaż to mało możliwe bo przy programowaniu trzeba trochę myśleć a u metinowców to raczej nie możliwe xD

@dexd

metin szkodzi na mózg racze z tym skończyć!

@up

"wogóle"

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...