Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.po dluzszych probach udalo mi sie naklonic ojca na zmiane neostrady z 1 mb na 6 mb.lecz jest maly problem.w piatek byl kurier z aneksem.pisalo tam ze internet zostanie aktywowany po 10 dniach.jednak wczoraj czyli po 5 dniach zauwazylem ze pliki sciagaja mi sie szybciej tylko ze niestety nie z predkoscia 6 mb tylko z predkoscia 2 mb.i mam takie pytanie czy oni wlaczaja szybkosc internetu po troche czy co.moze cos nie tak w przepustownosci.dodam ze mieszkam na wsi

Opublikowano

Może być problem tego rodzaju, że twoje łącze nie pociągnie 6MB między innymi dlatego, że mieszkasz na wsi - no chyba że instalacja była wymieniana to ok. Jeśli rzeczywiście by tak było operator powinien od razu poinformować Cię o tym, iż taka prędkość nie pociągnie na twoim łączu. Zadzwoń do operatora i zapytaj.

card.png

Opublikowano

Może być problem tego rodzaju, że twoje łącze nie pociągnie 6MB między innymi dlatego, że mieszkasz na wsi - no chyba że instalacja była wymieniana to ok. Jeśli rzeczywiście by tak było operator powinien od razu poinformować Cię o tym, iż taka prędkość nie pociągnie na twoim łączu. Zadzwoń do operatora i zapytaj.

mlody ojcic dzwonil i jeden mowi ze 20 mb pojdzie bez problem a 2 ze 6 mb nawet nie pojdzie.i tak w kolko.

Opublikowano

Widocznie macie problem aby porozumieć się telefonicznie, w takim razie zostaje wybrać się do najbliższego punktu TP i wyjaśnić sprawę ;).

card.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc radziłby Ci zrezygnować z Neostrady i pójść na cokolwiek innego. Sam do teraz mam z nią lekkie problemy. Może się potem okazać, że rozwali Ci kilka routerów (nie będziesz mógł się zalogować), albo będzie zrywało połączenie. Radziłbym się zastanowić. ;)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

0,2% wsi pociągnie więcej jak 1MB - co dziwne u cb pociągnie 20MB, u mnie 6MB - to gdzie jest te 99,8%?

Ale zamiast zadawać dziwne pytania powinieneś się cieszyć :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jak dasz radę to pociągnij neta z Inea, ja mam 2mb/s i mi pobiera pliki od 250-260kb/s. Neo jest chyba najgorszym netem jaki może być;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East