Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl]Patche Do Gry World Of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w grze World of Warcraft do gry są wymagane patche.Każdy serwer wymaga pewnej wersji gry.A jak zrobić aby wersja zgadzała się z wersją serwera , należy odpowiednio spatchować grę.Istnieje pare wersji gry , ja dam patche do wowa EnGB

W tym temacie znajdziecie alternatywne miejsca, skąd możecie ściągnąć aktualizacje do World of Warcraft. Blizzard Downloader nie zawsze działa i ma mało opcji, dlatego niektórym lepiej będzie ściągać patch’e poprzez Torrent’a czy serwis typu Rapidshare.

Wszystkie patch’e podzielone są na 2 wersje językowe: enGB (brytyjska, europejska wersja gry) i enUS (amerykańska). Zwykle posiadamy wersję enGB, ale jeżeli ściągneliśmy grę np. torrentem, jest szansa że nasza gra jest wersji enUS (możemy to sprawdzić po tym, czy mamy katalog „data/enUS” lub „data/enGB„.

Bez paniki, jeżeli mamy amerykańską wersję gry, a chcemy grać na europejskiej – możemy to bez problemu zmienić za pomocą edycji pliku realmlist.wtf, który znajduje się w katalogu z grą w katalogu „data/enUS”. Wystarczy, że zmienicie jego zawartość notatnikiem na tą poniżej, a już spokojnie będziecie mogli grać na europejskich serwerach.

To jest ukryta treść, proszę

Aktualizacje są również podzielone na mirrory – miejsca skąd możemy ściągnąć. Gdy jeden mirror nie działa lub nam nie odpowiada, spróbujmy z innego.

Jak patchować?

Jeśli pobraliśmy wowa z tematu:

Możemy zastosować 2 techniki patchowania.

1 - technika to patchowanie powolne , 2 to patchowanie szybkie.Ja radzę użyć tego szybkiego , ponieważ jest lepsze.

Na początku musimy pobrać all patche , w zależności jaką mamy wersję gry , można to sprawdzić włączając luncher i tam pisze jaka wersja jest.Trzeba po prostu kolejno instalować i pobierać patche.

Download patche (patchowanie powolne)

Kody Download patche w spoilerze:

patch 3.0.1 → 3.0.2

Download:

Patch 3.0.2 => 3.0.3

Download:

Patchowanie Szybkie

Patch 3.x.x => 3.2.0

Download:

Patch 3.2.0 => 3.3.0

Download:

Patch 3.3.0 => 3.3.0a

Download:

Patch 3.3.0a => 3.3.2

Download:

Patch 3.3.2 => 3.3.3

Download:

Patch 3.3.3 => 3.3.3a

Download:

3.3.3a=>Patch 3.3.5

Download:

3.3.5=>Patch 3.3.5a

Download:

To wszystkie patche do wow wrath of the lich king , jak do catalysm chcecie to możecie pobrać z google.pl

Możecie podpiąć , jakby co uploady nie są moje , patche szukałem na google.pl i brałem je z różnych stron!!

Opublikowano

Trochę zfailowałeś, bo te wszystkie źródła masz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/385-wow-tbc-wotlk-download/

a informacje jak grać tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/66852-jak-zaczac-grac-w-world-of-warcraft/

Więc bez sensu poradnik.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam mały problem otóż grałem kiedyś na serwerze Sunwell (polecam) i chciałem teraz znowu zagrać ściągnąłem clienta enUS zainstalowałem ściągnąłem patche i tak chce zaktualizować z 3.2.0 do 3.3.0 wyświetla mi się okienko z ... The update could not be applied.

The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create) Proszę o odpowiedź.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...