Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobić Stronę Rejestracyjną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukałem teoretycznie cały internet i forum i nigdzie nie znalazłem poradnika...

Wynagrodzę link z poradnikiem... ; )

A, i nie ważne po co mi to, ważne, że was proszę ; ). Jeśli nie wiecie nic o tym to dajcie chociaż jakieś wskazówki.

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

Jak masz serwer hamachi to nie da sie zrobic na domenie, tylko xampp i programy tego typu. Mozesz zrobic serwer no-hamachi i wtedy pojdzie.

imperialmt2.gif
Opublikowano

@UP

Dlaczego się nie da?

@TOPIC

Da się ,przykładowo rejestrujesz się i masz stronę:

twójserwer.pl

Później wrzucasz pliki przez program do FTP (np. CoreFTP)i robisz tak samo jak w przypadku Xampa ,tylko że wrzucasz te pliki przez program.

Pliki możesz edytować tak samo.

W tym tkwi całą filozofia.

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu. Moje obawy się potwierdziły ;) . Na szczęście ogarnąłem tego xamppa i mam całkiem fajnego serwa. Nie będę jednak umieszczał informacji, nie chcę mieć bana za 'reklamę' czy jak to się mówi ;)

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?