Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Kogos Passy Do Konta

yomen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam passy do konta pewnej osoby...jesli wezme cale eq od tej osoby moge miec jakies problemy??prosze tylko o konkretne odpowiedzi ..daje + i 5.. mam passy i nigdzie sie nie wlamywalem tylko dostalem je dobrowolnie.moge miec jakies problemy jesli wezme eq z konta?? do tego konta wiem ze maja jeszcze dostep 2 osoby oprocz wlasciciela. powiedzcie mi czy moge miec jakies problemy jesli wezme kase eq i wszystko?

edit@hmm koles mi poprostu zaufal..dal passy i tyle. eq warte kolo 1kkk moze. konta nie chce tylko samo eq.

Opublikowano

Podaj nam Te Passy my będziemy wiedzieć co z tym zrobić ;D ehee a tak wgl to na PL czy Privie ? i na Jakim Świecie jeśli na Pl-u

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

xdddmtw.jpg

ZBieRAm

-

Jak włączyć GM.Mode gdy nie jesteś GM

3e5fd55e331743b68ae1faabe635c03f.0.gif

Opublikowano

Nie kradnij, jeżeli te eq tyle warte i zgłosi to na policje to po ip wejścia zobaczą Ciebie.

Co z tego że ktoś jeszcze wbija na konto skoro policja w ciągu 24h znajdzie Ciebie i będziesz miał taki przypał że nawet matka cie nie uratuje.

Nie lepiej grać zdobyć zaufanie osoby? Może jak będzie kończyć grę to da ci konto tylko wystarczy wykosić przeciwników ;p

Pan extremek : Żeby tak było to policja nie nazywała się policją KAŻDA POWTARZAM KAŻDA FIRMA DZIAŁAJĄCA BĄDŹ MA UDZIAŁY NA POLSKIEJ ZIEMI MA INTERPOL ZE SŁUŻBAMI RÓŻNEGO RODZAJU!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Nie musi pisać na chłopski rozum... Skoro działa w Polsce to MUSI MIEĆ ;P

Edit@ jak kraść to tylko i wyłącznie całe konto skoro tamten ziomek nie gra szybko zmień email na swój w ciągu 3 dni może anulować. Przy tym nie wchodzisz na jego email ;p

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jak w realu ten gościu cię nie zna to bierz ile chcesz... Bo koledze to jeszcze zrozumiem ze nie ale jakis kolo dał mi passy... WTF?! Nad czym się tu zastanawiać.

Nic ci nie zrobią. Nie ukradłeś mi passów tylko dał ci je dobrowolnie...

Jak byś mu okradł Konto w banku albo hack bardzo ważne konto E-mail to masz pecha.

X

by Me.

Opublikowano

jesli postac jest dobra posiada pro eq wlascieiel ma +18 lat to Cie moze zglosic na policje o kradzież itemow a jesli to bedzie jakies dziecko to ci nic nie zrobi:) takie jest zdanie moje na tern temat

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Zrób, jak uważasz. Ja bym był mądry, i okradł.. Pozniej sprzedał konto na allegro i mam już z tegoo jakieś PLN.

Opublikowano

Jeżeli dobrowolnie Ci ta osoba udostępniła hasła to nic Ci nie zrobią

Inna sprawda, że nie wiem jak można okradać osobę, która Tobie zaufała i podała passy do konta..

Opublikowano

Jeszcze raz mowie.

Regulamin nie pozawal udostepnienia passow os. 3 wiec bierz.

Zglos ze Ci passy dal i dostanie bana, gowno bedzie ani eq ani konta:)

65994253024037513199.png
Opublikowano

mam passy do konta pewnej osoby...jesli wezme cale eq od tej osoby moge miec jakies problemy??prosze tylko o konkretne odpowiedzi ..daje + i 5.. mam passy i nigdzie sie nie wlamywalem tylko dostalem je dobrowolnie.moge miec jakies problemy jesli wezme eq z konta?? do tego konta wiem ze maja jeszcze dostep 2 osoby oprocz wlasciciela. powiedzcie mi czy moge miec jakies problemy jesli wezme kase eq i wszystko?

edit@hmm koles mi poprostu zaufal..dal passy i tyle. eq warte kolo 1kkk moze. konta nie chce tylko samo eq.

Jeżeli Ci zaufał, a Ty go okradasz to mozna o Tobie powiedziec - frajer.

Jeżeli ma +18 lat licz się z tym , że zapewne znajdzie Twoj adres i zrobi z Tobą porządek - zapewne nie masz nawet 15 lat, skoro sie takie głupoty pytasz.. to załatwi to z Tobą szybko

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

"7. Nie kradnij."

Ja bym na jego miejscu wpakował Cię do worka i wywiózł do lasu...

Bo jak można być tak popierdolonym że koleś Ci zaufał, a Ty go chcesz opierdolić ? !

Czy Ty kurwa wiesz co to jest sumienie?

Skoro Ci zaufał musicie być kolegami/ przyjaciółmi (a bynajmniej właściciel tak sądzi)

Tyle ! Mam nadzieję że Ci się odechce.

CX7Rrj.png

Opublikowano

zmien adres ip i myszle ze tyo pomoze chodziaz ze to jest nie legalene wiedz jak co to nie na mnie

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

„Art. 10. § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat.

§ 2. Nieletni, który po ukończeniu 15 lat dopuszcza się czynu zabronionego określonego w art. 134, art. 148 § 1, 2 lub 3, art. 156 § 1 lub 3, art. 163 § 1 lub 3, art. 166, art. 173 § 1 lub 3, art. 197 § 3, art. 252 § 1 lub 2 oraz w art. 280, może odpowiadać na zasadach określonych w tym kodeksie, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają, a w szczególności, jeżeli poprzednio stosowane środki wychowawcze lub poprawcze okazały się bezskuteczne.

§ 3. W wypadku określonym w § 2 orzeczona kara nie może przekroczyć dwóch trzecich górnej granicy ustawowego zagrożenia przewidzianego za przypisane sprawcy przestępstwo; sąd może zastosować także nadzwyczajne złagodzenie kary.

§ 4. W stosunku do sprawcy, który popełnił występek po ukończeniu lat 17, lecz przed ukończeniem lat 18, sąd zamiast kary stosuje środki wychowawcze, lecznicze albo poprawcze przewidziane dla nieletnich, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają”.

========

„Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli oszustwo popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego”.

========

„Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie, utrudnienie dostępu lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”.

I chyba wszystko wyjaśnione =) W grze są logi, na serwerze, także u dostawcy Twojego internetu. Jedno zgłoszenie i nie minie nawet doba, a już Cię mają. Poza tym jak myślisz jakieś kilka jebanych pikseli jest ważniejsze od przyjaźni i zaufania?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja ci nie radze kraść, sam kiedyś wymieniłem się passami z kolegą i do dziś jest to mój kumpel.

Myśl bardziej przyszłościowo... przyjaźń jest bezcenna i więcej warta niż wszystkie konta razem wzięte na metin2.pl ;]

Ale sądząc z tego co piszesz twierdze, że jest to przyjaźń bez wzajemności, a może nie bo się jednak wahasz przed podjęciem decyzji.

Jeśli go lubisz to nie kradnij, jeśli nie masz sumienia to rób co chcesz.

Tyle ode mnie.

pulp09.jpgDaj add.png
Opublikowano

Temat wyjaśniony to po co spam robicie? Jak będzie chciał to okradnie jeśli ma sumienie to tego nie zrobi i tyle leci raport

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...