Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy System Operacyjny I Nowy Internet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem Windowsa XP od kiedy używam komputera.I jestem trochę już znudzony tym systemem :).Chce na coś zmienić, lecz nie wiem co.Chciałbym was spytać o radę jak i o opisanie dlaczego ten system :).Druga sprawa to internet, teraz jestem posiadaczem Neostrada livebox TP 1MB.I ogólnie byłem zadowolony przez pierwsze 5 miesięcy.Potem zaczęły być problemy z netem wgl go nie było.I jak to wyjaśniłem internet chodzi do dziś.Rachunki po 100zł jak w umowie a tu nagle przychodzą po ~180 zł ;/.Coś tu nie halo.W umowie pisze co innego, dzwonie do nich wyjaśniam oni że jest wszystko ok.Więc jaki inny net polecicie bo w tym momencie Neostrada mi nie pasuje.

Opublikowano

Windows 7- Bardzo no jak by to uznać zorganizowany prosty w obsłudze tak jak ty znudziłem się XP'kiem i zmieniłem na 7, Wydajny ogólnie zależy jak go sobie ustawisz :)

Skoro masz już Neostradę to nie zmieniaj wykup sobie Prędkość 6MB (powinno ci starczyć) i nie używaj liveboxa kup Modem podpytaj na jakimś forum jaki polecają Liveboxy od TP często są do D*py :)

userbarwb.png
Opublikowano

Mam viste, ale Ci jej nie polecam. Na te czasy windows 7 i chyba nie muszę pisać dlaczego :)

Co do neta, widzę że we Wrocku mieszkasz. Nie masz tam jakiejś regionalnej sieci od kablówki, neta itp?

#EDIT to down

Jak radiówka to olej ;s Lagi będziesz mieć niemiłosierne. Kup sobie netię i git :)

Możesz mieć pirata w7, ale aktualizacji nie będziesz mógł robić więc lipszten ;s Kup orginal za te 300zł.

Opublikowano

Mam viste, ale Ci jej nie polecam. Na te czasy windows 7 i chyba nie muszę pisać dlaczego :)

Co do neta, widzę że we Wrocku mieszkasz. Nie masz tam jakiejś regionalnej sieci od kablówki, neta itp?

Jakiś Pan ma radiówkę ale ponoć szit.

czyli win 7 hm, a czy jak użyje pirata to coś się stanie? Czy muszę kupić oryginał.

Opublikowano

Sam używam pirata :) aktualizuje normalnie po prostu umiem ogarnąć System tylko jak aktualizowałem zrobiło się że fałszowanie oprogramowania ITP. poradziłem se i mam jakby oryginał :) jak to mówią polak potrafi :)

Jak będziesz miał pirata to po prostu staraj się nie zgrywać z policją i masz luz :)

@Edit

Windows Seven masz na 30 dni próby jak ci się spodoba możesz wesprzeć Microsoft i wykupić CD-Key

userbarwb.png
Opublikowano

Sam używam pirata :) aktualizuje normalnie po prostu umiem ogarnąć System tylko jak aktualizowałem zrobiło się że fałszowanie oprogramowania ITP. poradziłem se i mam jakby oryginał :) jak to mówią polak potrafi :)

Jak będziesz miał pirata to po prostu staraj się nie zgrywać z policją i masz luz :)

@Edit

Windows Seven masz na 30 dni próby jak ci się spodoba możesz wesprzeć Microsoft i wykupić CD-Key

Jak ściągnę to to waży 6 giga i jak to mam wgrać? Przecież DVD ma 4gb max.

Opublikowano

W wíerszu poleceń wpisujesz jako administrator slmgr -rearm i dzieki temu odkładasz aktywację systemu na kolejne 30dni, a mozna odkladac to 11x, wiec wiadomo ile mozna to uzytkowac za free, po tym czasie oprogramowanie sie blokuje i wystarczy zrobić reinstal.

Te polecenie jest zgodne z licencją Windowsa, więc to nie jest piracone:)

Dzięki temu będziesz zmuszony do reinstalacji systemu co rok, ale nie płacisz wymyślonych z nieba pieniędzy za Windowsa - a masz dostęp także do aktualizacji systemu !

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Win7 ma o wiele większe wymagania, jak na XP mogę grać na średnich detalach to na 7 przy najniższych się cięło. Wróciłem teraz do XP, i nie żałuję, poza wyglądem.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Jeśli mieszkasz w mieście lub na obrzeżach to polecam UPC. Inni bardzo chwalą.

A system. Dla mnie Vista i Win7 to porażki, ale jeśli już bardzo chcesz zmienić to Win7 (mniej błędów od visty).

Me gusta.

Opublikowano

wypróbuj sobie WINDOWS SeVeN kumpel ma zadowolony aktywujesz sobie i masz luzik;] A co do neta popatrz czy nie masz radiówek wokól siebie ja też cudowałem z netia Upc neo. itp wkońcu założyłem sobie radiówke place 35zl i mam 2mB pobieranie po 240kb/s a z kontami premium do 400 dochodzi w nocy więc popatrz też myslalem że radiówka to gówno a tu zdziwka:]

@edit 150post;]

Opublikowano

linux fedora lub ubuntu, sam mam na laptopie ubunciaka i nie narzekam. chodzi nawet 4x szybciej od xp w moim przypadku ;p tylko z instalacja manualna sa schody. trzeba znac komendy, a jak sie ma neta to nie ma problemu ;d sam pobiera i instaluje program jaki wybierzesz. ma sporo darmowych programów, sterowniki najczęściej instalują się wraz z systemem jakby były z nim skompilowane. a co do neta to może jakaś kablówka osiedlowa, netia etc.

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

Co do Windowsa to nie wiem, ale napewno nie Viste ;p Na Win7 siedziałam godzinkę może, ale niemieckiej ;p I nawet ujdzie ;)

A co do neta, polecam INEA (kablówka) Nie ma takich sytuacji, że go nie ma. A jak już go nie ma być to oni informują.

Posiadam 2MB/s ale mam zamiar zmienić na 6MB/s bo za tą samą cenę. ;o (59.90zl)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East