Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

bodzio275

WYBÓR MAM 2219 g1  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. MAM 219 G1 co mam kupic g36c_d czy k1 mam 5 lvl i beretty_D i m16a4 za g1 a za dinary ssg xP i g36c(ktore przypadlo mi do gustu)

• g36c_d
    • k1
    • inne (podaj nizej)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o szypka pomoc niestety gdyby p90 bylo za ok 200 g1... i jeszcze pliz o wytlumaczenie wyboru!

_____________________________________________________________________________________________

nie opisuj bledow ort. i tak sie nie poprawie... xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

K1 i zaopatrz się w słownik ortograficzny ;P ;D

k1 ale czemu??? g36c_d ma 100 w magazynku a np. podobno mozna se kupic za g1 pxa np. ammo boxy i dostane za free ten 6ty slot i poexpil bym se te hyba 70% do k1

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

kup np k1 dla meda za dinarki na 6 lewcu a g36cd jest niopłacalne wolne i słabe dmg k1 bierz i nie marudź 6 slotu nie dostaniesz z kupnem ammo boxów dostaniesz na 1 rzecz

Opublikowano

kup np k1 dla meda za dinarki na 6 lewcu a g36cd jest niopłacalne wolne i słabe dmg k1 bierz i nie marudź 6 slotu nie dostaniesz z kupnem ammo boxów dostaniesz na 1 rzecz

z tym 6 slotem to mi nie wytlumaczyles czytalem przed hwila ze kupno 6 slotu daje tylko to ze moge uzyc 2 pxow a bez kupna 6 slotu 1 pxa se moge uzyc

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nie obrazaj sie za ortografie i tak bende zle pisal ;p

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Zdecydowanie K1. Jeśli go ogarniesz, jest ownerskie. Czym jak czym ale K1 zawsze mam 2.0+.

Mniejszy rozrzut, szybsze, więcej obrażeń, jedniie mniej ammo.

Co do 6 slotu, to jeśli kupisz "6th slot change" możesz używać 2 iitemów na raz, jeśli nie to tylko jednego.

Do kupionego itemu 6 slot oczywiście dostaniesz.

Jeśli wyjaśnione to ok, na prośbę zamykam.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...