Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Pliki Root Bez Rozpakowywania

H4RDK0R™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Dzisiaj przedstawie wam jak można zrobić tak aby za każdym razem gdy edytujemy/dodajemy coś do root nie musimy wypakowywać tego... a więc zaczynajmy

1. Robimy kopię plików root na wszelki wypadek jak byście coś źle zrobili

2. Wypakowywujemy pliki root | Jak wypakować pliki eix.epk... :

3. Wchodzimy w plik Source i kopiujemy wszystkie pliki...

4 Wklejamy je do głównego katalogu gdzie mamy clienta ... nie do żadnego pack i innych takich folderów normalnie do folderu z clientem

5. Wchodzimy w plik pack i usuwamy root.eix i root.epk lub jak ktoś chce możemy zostawić go bez zmian...

6. Wszystko gotowe teraz gdy chcemy coś dodać/edytować w pliku root nie musimy wypakowywać oraz pakować od nowa plików wystarczy że znajdziemy sobie ten plik który chcemy edytować lub możemy także dodawać nowe tekstury wszystko znajduje się w folderze z clientem PRZYPOMINAM NIE W FOLDERZE PACK...

Dawajcie + jak pomogłem ; )

Opublikowano

Nie no że tak powiem. Amerykę odkryłeś 2 Kolumb xD

To każdy chyba wie, kto uczestniczy w tym forum w dziale metin2 edycja clienta xD

Ani - ani + ci nie dam xD

Opublikowano

A ja wam powiem, że chyba jednak nie każdy to wie, ja dość długo modyfikowałem klienta bez tego, dopiero niedawno się o tym dowiedziałem. Plusa nie dam, bo za dwa prawie takie same tuty należy się tylko jeden :P

Opublikowano

Po 1: Bezsensownie nabijasz sobie posty . po 2: Każdy już chyba to wie . Po 3: Zrobiłeś tuta jak rozpakować locale . Po 4: Nazwa tematu nie łączy się z treścią jego . Po 5: W folderze mamy potem bałagan . Więcej nie będę pisał bo bez sensu . Argumenty mówią same za siebie .

Opublikowano

hehe jachu ja bym powiedział przeciwnie np. ty troche w tym siedzisz tak jak i ja ale inni nie więc im to potrzebne

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gorzej jak usuniesz plik .xml wtedy trzeba wypakować od nowa.

Moim zdaniem TuT zbędny ;P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mało przydatne...

Dzięki temu robimy sobie "bałagan" w kliencie :>

A jak jest spakowane to wiadome gdzie co jest :)

Pozdrawiam

@DOWN

Tylko trzeba jeszcze w Index zmienić na nazwę której nie ma w pack, aby nie czytał z pack tylko z wypakowanych elementów klienta ;)

Opublikowano

w kilku tutach to było

tak samo jest z locale,icon,textureset,property,season1,season2,season...,all pliki z map ;Pnp. metin2_map_a1[outdoora1], sound,sound2,bgm,uiscript ;)

i kilkoma innymi plikami

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...