Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Office

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;d.

Więc mam problem, duży.. Mam do zrobienia referat na biologię i nie chce mi się go robić ręcznie, chciałabym w Wordzie i potem do wydruku, tylko tu właśnie tkwi problem, nie posiadam Office na komputerze.

Szukałam, znalazłam Office z 2010 pobrałam całego, jednakże mój komp to taki złom, że Office '10 nie chcę mi się wgrać ;d.

Samego Worda nie mogę tym bardziej znaleźć, strona microsoftu mi nie działa jak coś..

Więc otóż moje pytanie czy mógłby ktoś z was wrzucić gdzieś samego Worda najlepiej jakiś stary byle nie dziesiątkę, na jakąś stronkę.. Albo znalazł mi całego Office 2003 najlepiej...

I nie piszcie komentarzy typu "wujek Google się kłania", bo szukam od tygodnia i znalazłam Office 2010, albo gdzieś gdzie trzeba założyć konto za hajs, zależy mi na full free, a samego Worda jak chciałam pobrać to łączyło mi ze stroną microsoftu, z którą mam błąd.

Oczywiście wyplusuję. Help xDD

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

@UP 2

Gdyby to było takie łatwe stwierdziłabym, że jestem original blondi. Niestety.. łączy ze stroną microsoftu i lipa

aaaaazz.jpg

@UP

Oj tam.. ;p

Dobra zobaczę, bo w sumie i tak to chodzi o sam tekst i kilka obrazków.

@Edit.

Skorzystam z tego edytora google, dziękuje.

Do zamknięcia.;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...