Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hack3D ---==[|Hacked By Quick_5Ilv3R|]==---

Żulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc niewiedziałem gdzie to napisać pojawił się hack3r zjebal animemt2 fixmt3 i wgl pisal tak ---==[|HACKED BY Quick_5ilv3r|]==--- This fuck server is down czeba go zlapac!

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Walnij - nic cie to nie kosztuje mi pomaga :)

Opublikowano

Lecz on hackuje dalej inne serwery juz z 10 na hamachi zjebal !

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Opublikowano

Ale nie chodzi o animeMT2 tylko o serwery hamachi !

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Opublikowano

Ja proponuje zglosic jak zjeb.. jakiegos dedyka oplaconego za duzo kasyy isc i zglosic na policje... oni juz go sobie znajda... i tak wgl to ja gralem sobie spokojnie na privie i tez hacked tak samo pisalo jak tutaj napisal wiec popieram ze trzeba cos z tym zrobiec =(

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

@up

juz było mowione klika razy

privy nie są legalne więc jak naklablujesz psom o tym gościu to sie przyczepia ciebie za posiadanie prywatnych serverów etc ;p

@top

nie przejmuj sie hamachi

wiekszosc to robia 13 latki którzy nie widza jak zabezpieczyc , teraz robią dedyki z zabezpieczeniem i nie dadza sie rozwalić

bo jak sie domysłam... ten hacker jakby mogl to by rozwalił już np. FantasticWorld lub inne dedyki

Opublikowano

Jak cieniasy serwery robią to bądź mu wdzięczny, kiedyś to zrozumiesz :) Haker to nie jest zła osoba ;]

Poza tym 70% ludzi używa gotowych skryptów więc "script-kiddies" f.e.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Hmmm wy nie wiecie co to hacker.Hacker to pasja itp to jest cracker :) polecam google.pl a do tamtego gościa ja mu z crackowałem stronkę więc wątpię czy będzie nadal crackował

ZBIERAM ---

Opublikowano

Zawsze można go zgłosić do Abuse, oni się już nim zajmą, tu macie tut: http://adriank.pl/viewtopic.php?p=361#361

No i pozwolę sobie też coś przytoczyć:

Art. 269a:

„Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie, utrudnienie dostępu lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”.

Art 287

„Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli oszustwo popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego”.

Dziękuję dobranoc =)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...