Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger

96Miki96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie:

Czy w sieci istnieje jakiś dobry program do robienia keyloggerów?

Jeżeli tak to jesteście wstanie mi pomóc?

Chce wysłać keyloggera kumplowi ,więc będzie to do użytku jednorazowego.

Opublikowano

nigdy nie słyszałem o jakimś programie do robienia keylogger'ów więc myśle że takowych nie ma...Lepiej poucz się jakiegoś języka programowania i dopiero wtedy bierz się za coś takiego.

Co do keylogger'ów nie widzę sensu ich robić.W dodatku podrzucać chłopakowi.Jak to twój kolega to wbij do niego na chate i jak wpisuje passy do gry(zapewne Metina...)to podglądaj...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Dodaj nową pozycję...