Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick Bez Cyfr .

RybeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .!

Ostatnio zauważyłem , ze dużo osób ma postaci bez Cyfr czyli naprzyklad - olbrzym zamiast 0lbrzym .

w ciągu tego tygodnia widziałem około 30 takich osób .

Teraz będą pytania : Czy da się zrobić postać bez Cyfr ?

TAK ! Od teraz można zrobić postacie bez cyfr ;) . Nie wiem od kiedy to jest i do kiedy ale sam sobie robiłem konto i mi zadziałało ;] .

Teraz kont bez cyfr nie będą miały tak dużej wartości .

Więc wszyscy którzy chcą niech szybko zakładają nowe konta i nowe postacie ; ] .

Pozdrawiam :) .

P.S. Jeśli było to sory ;s .

Dziękuje za zdjęcie 20 % . Chociaż nie wiem za co :D.

Opublikowano

Haha, dojdzie do tego, że nie będzie można robić cyfr i to my będziemy pro :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Dość dawno już to jest.. ;)

A co do tych 20% to oni Ci ich nie zdjęli każdy teraz tak ma, że jemu "zabrano" te ostrzeżenia...

Zobacz nawet na Historie nikt Ci nie obniżał ;)

Jest tak, ponieważ

M@niek napisał mi na pw :

"Wczoraj forum zostało zaktualizowane do nowej wersji IPboard. Mamy trochę problemów technicznych póki co...

Wszystko wkrótce wróci do normy. "

1313652013-U173186.png

Opublikowano

A ja otwieram, nie widzę powodu do zamknięcia.. W tej chwili to jedyny tego typu temat na forum, więc jaki kurwa problem ?

Masz zamiar tak wszystkie tematy zamykać ? Masz wyświetlony komunikat dla moderatora ? To stosuj się do tego.

Rozumiem jeśli identycznych tematów jest kilka, możesz je zamykać, ale w tej sytuacji nie.

Miałem napisać to na gg, ale może publiczny opierdol poskutkuje...

Luzik luzik

Bo Ci serducho siadzie xD RMCF1902

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

to od Dawna to jest ze mozna nick bez cyfer ... Mój kolega ma nick peniol i gra na tym koncie 2 lata to jest nie mozliwe wiec to jest od zawsze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to od Dawna to jest ze mozna nick bez cyfer ... Mój kolega ma nick peniol i gra na tym koncie 2 lata to jest nie mozliwe wiec to jest od zawsze

Rozumiem cię . Kiedyś można było mieć nicki bez cyfr ale było to bardzo dawno , i nie każdy mógł zrobić sobie nick bez cyfr np. miesiąc temu , a teraz każdy może sobie na to pozwolić ;).

Dość dawno już to jest.. ;)

A co do tych 20% to oni Ci ich nie zdjęli każdy teraz tak ma, że jemu "zabrano" te ostrzeżenia...

Zobacz nawet na Historie nikt Ci nie obniżał ;)

Jest tak, ponieważ

M@niek napisał mi na pw :

"Wczoraj forum zostało zaktualizowane do nowej wersji IPboard. Mamy trochę problemów technicznych póki co...

Wszystko wkrótce wróci do normy. "

Aha nie wiedziałem o tym :) . Dzięki za info .

A ja otwieram, nie widzę powodu do zamknięcia..

Dzięki :) . A co do tego to założyłem miesiąc temu temat w którym napisałem funkcje w hackach . Thtsn zamknął ten temat bo napisał że go skopiowałem . Nie widziałem tego tematu wcześniej bo był on z 2009 r. < ale nie jestem pewny. >

Opublikowano

Czy my będziemy pro ? Raczej nie, bo co ma piernik do wiatraka ? Nick z cyframi czy nick bez cyfr ? xD jeden ch*j mi się wydaje... Nick nie ma nic do skilla czy bycia pro ;)

noobsigv3a9zq.gif&t=1
Opublikowano

Czy my będziemy pro ? Raczej nie, bo co ma piernik do wiatraka ? Nick z cyframi czy nick bez cyfr ? xD jeden ch*j mi się wydaje... Nick nie ma nic do skilla czy bycia pro ;)

Zgadzam się z m@ńkiem . A co do Ciebie , masz racje dzięki temu nie będziemy mieli większego skilla ani nie będziemy pro ;] .

Opublikowano

Nie mam pojecia dlaczego nie mogliscie zrobic nicku bez cyfr...moze nie probowaliscie?? xD

Odkad rozpaczalem swoja przygoda z warrockiem, czyli jakies niecale 4 lata temu to zawsze w moim nicku nie wstawialem cyfry...i az do dzisiaj

Opublikowano

Nie mam pojecia dlaczego nie mogliscie zrobic nicku bez cyfr...moze nie probowaliscie?? xD

Odkad rozpaczalem swoja przygoda z warrockiem, czyli jakies niecale 4 lata temu to zawsze w moim nicku nie wstawialem cyfry...i az do dzisiaj

Mówisz 4 lata temu. i miałeś jedno albo 2 konta Tak ? Ja gram w WR 5 miesięcy i gdy zakładałem konto nie mogłem stworzyć nicku w grze bez cyfr . Może ci chodzi o ID a to zupełnie co innego . Albo tak jak mówi RMCF1902 Grałeś w innego Warrocka .

Opublikowano

Szkoda ze nie napisales tego teamatu wczesniej by sie przydal przy robieniu nicku ale nie wiadomo ale napewno dostaniesz +++ jak bede robic postac to naaapewno zajze do tego tematu :)

Opublikowano

Szkoda ze nie napisales tego teamatu wczesniej by sie przydal przy robieniu nicku ale nie wiadomo ale napewno dostaniesz +++ jak bede robic postac to naaapewno zajze do tego tematu :)

Przepraszam , że nie napisałem . Wiedziałem o tym wcześniej , ale dopiero 16 listopada wpadło mi to do głowy żeby to napisać , ponieważ nie widziałem żeby ktoś inny taki temat napisał .

P.S. Widziałem , ale tylko tutoriale.

Opublikowano

Wiesz tera admin dal taka funkcje,że mozesz zrobic konto bez cyfr kiedys tak nie mozna bylo pomoglem daj ( + ) xD.

Opublikowano

Co do ostatnich postow z 1 strony to nie gralem w innego warrocka i nie mialem 2 czy 3 kont...

kont mialem co najmniej 10 i robilem je w roznych okresach i NIGDY nie wstawialem cyfr...czasem wstawialem cyfre w id a w nicku nie a czasem na odwrot ale mam co najmniej 4 takie konta gdzie ani w id ani w nicku nie mam cyfry o.O

Opublikowano

Wiesz tera admin dal taka funkcje,że mozesz zrobic konto bez cyfr kiedys tak nie mozna bylo pomoglem daj ( + ) xD.

Ja właśnie o tym informuje :) .

Trzeba mieć głowe co do nicku bez cyfer ja mam Shaterek i jest Git przed tem miałem adipol potem broken, potem Pucio :P

Nie wiem o co Ci chodzi :D . Jeśli o pomysł na nick to nawet mogą być : ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...