Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, GF wytrzaśnie jakiś patch świąteczny tak jak miał miejsce ostatni patch halloweenowy? :)

Znając ich zrobią reniferowe czekoladki : P

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ja uważam, że tak - ponieważ na większość świąt (dużych) wgrywają patche, w tamtym roku też nudno nie było.

Czy reniferowe czekoladki...Z nimi nigdy nic nie wiadomo, może coś nowego wymyślą. :D

Trzeba czekać, aż coś na forum będzie.

Nic.

Opublikowano

Z tego co widziałem na hacku były dwa poty swiateczne jeden z podwója kasa za itemy przez 3h a drugi na speed 130% przez 5 min wiec napewno cos zrobia

W tamtym roku były też czapki Św Mikołaja i czapki renifera oraz renifer 130% na 1h (taki jak w tym szkoleniu dla 1lv) wydaje sie malo ale w 1h zbierało sie składniki na renifera 1h czyli miałes go cały czas :P zajebista zabawa byla z tym reniferem bo nie trzeba było wydawac kasy na IS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co z tego że wgrają tego patcha jak nasza polska ekipa lamusów i tak nie wgra tego patcha na święta...

Ja bym chciał żeby na święta zwiększyli expa...ale to tylko marzenia...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

no w NosTale w swieta sa rajdy balwanka xD i sie opyla..a na metinie pewnie 1 dzien z expem 20% + .. nic ciekawego ;D

evonis.png

Nick: GinekoloG

Królestwo: Jinno

Lvl: 0

:D

Profesja: Sura WP

Gildia: ---

JEBNIJ -

:D

Jezeli dasz - to ja sie odwdziecze i dam ci +..

obrazo.gif

Opublikowano

GF nie będzie się wysilać. Najlepiej zagonić Niemców i niech coś zrobią. Cała europa będzie miała taki sam event. Podsumowując: nic ciekawego.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Tylko u nas pewnie będzie z opóźnieniem, bo rok temu mieliśmy event świąteczny w nowy rok ; p

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...