Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dużo Zarobić

Bezee Boy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam sposób na zarobek!

IDZIEMY NA DT Z LV OKOŁO 40-50. I NIE IDZIEMY SAMI, TYLKO Z JAKIMŚ WIĘKSZYM LV.

GDY JUŻ JESTEŚMY NA PIĘTRZE Z METKAMI UDERZAMY TYLKO RAZ W METKA, I ROZWALAMY ŻABY.

GDY JUŻ NASZ TOWARZYSZ ROZWALI PRAWDZIWEGO METKA, TO NASZ TEŻ PĘKA I WYLATUJE NAM DROP.

Zazwyczaj wypada kamień duchowy,ku,broń na 60, i inne.

Działa na PL, już kilka razy złapałem po kamieniu duchowym! -.-

Dałem 2 raz, ponieważ (nieogarnięty) Moderator zamknął mi poprzedni temat, nawet nie sprawdzając sposobu na PL.

JEŻELI SPOSÓB SIĘ PRZYDA TO DAJ +.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Nie rozumiecie? Ja tak robie i zyskuje kamień duchowy (często) a jak wy nie wiecie o co chodzi to nie moja wina.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Opublikowano

Thx koles chodzi :P wlasnie za kamienie duchowe boga +9 all bon i 3x kd +4 kupilem na glowna postac

:P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Tak . !

Fajny sposób ..

Ale teraz to już chyba nie działa ...

Teraz Global wzial sie za mt2 ..

i robią wszystko zeby nie bylo botow ..

Pzdr !

34127134971236946388.png

Opublikowano

Trzeba zrobić/skombinować jakiś działający PickupBot, nie ten co jest w kamermodzie, potrzeba takiego co zbiera i temy w 0,09 sec

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Gdybym potrafił skonstruować pickup bota to bym go stworzył i rozpowszechnił po forum ;d

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Jakby ktoś potrafił skonstruować bardzo szybkiego pickupbota, bym był bardzo wdzięczny.

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Po co pickup bot ? Wystarczy że na kamer modzie sie przeteleportujemy na poprzednie piętro , zapamietajcie kordy lub teleportem 1. 2 .3 .4 :P

Opublikowano

@ref

Potrzebuje dobrego pickupa, ponieważ w modzie podnosi bardzo wolno i kicka na modzie.

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

przydało się. dostajesz +

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

@ref myślę że się komuś przyda :D

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Pytanie czy to jeszcze dziala bo nie chce mi sie 30min na marne stracic i ktorym teleportem w kamermodzie mozna tpnac sie nizej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...