Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2.Sg Coraz Bardziej Popularny

Gangstaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że serwer globalny metin2.sg jest dość popularny.Zacząłem dzisiaj grę i wbiłem caly 6lvl :P przy okazji nawet dropłem ku zasadzke.Serwer jest fajny ceny zajebiste( stalka dla ninji 1kk smocze noze po 400k ,chakramy na 75 za 800k).Ale jak to wiadomo ciągle mi mało.Po to są hacki aby z nich korzystać.Aby neokidsy nie zjebały fajnego serwa,a sam chciałbym skorzystać z EM2 nie publikujmy wszystkich DMG Mh na tego serwa (chcę uniknąć sytuacji banowania polskiego ip).W jakim celu na tak zajebistym serwie chce skorzystać z EM2??? Wbicie z 35lvl na dzikusach i drop medali w lochu.Dopiero po zrobieniu boja i wbicu tego 35 lvl gra sie zaczyna.Bd wstanie wtedy sam poexpić na Bo(party).Mam nadzieje ze ktoś wie jak to zrobić.

PS: piszcie jakie macie lvl i nicki profesje oraz królestwo.

Nick: Cristopher Lvl:6 Ninja Dagger Jinno Zapraszam do gry oraz udzielenia pomocy chętnie + lub - :P

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

Nie chodzi o wystawianie hakow ale o "podawanie na tacy" niech juz se hakuja wszystkie te privy itp ale zeby ten serwer nie byl 90% botami tak jak Pl. Dalej poszukuje em2 na tego serwa.

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano
Nick: Cristopher Lvl:6 Ninja Dagger Jinno Zapraszam do gry oraz udzielenia pomocy chętnie + lub - :P

Zrób nową postać bo na tą dostaniesz bana za podszywanie się pod GMa.

Lista Team'u:

[GA]Christopher

[GA]Dex

[GA]Pharoah

[sGM]BigSox

[sGM]Kaget

[GM]Yishun

[GM]Orchid

Serwer ma lepsze zabezpieczenia niż globale od GF dlatego Hacki są tak samo mało popularne tam jak na Metin2.US

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

IS nie jest darmowy, ze możesz brać co chcesz.... gram na nim wiec wiem. Każdy nowy gracz dostaje na 7 dni bony IS m.in 50% exp,3 reka itd.

Najdroższa KU do Heroic Strike, czyli aura miecze cena waga się 700/850k, Exp od piątku do niedzieli jest większy o 50% i drop tak samo.

Polecam tego globala

Nick Alchemist89, Jinjo sura WP

Kamienie duchowe 300k

35517.png

35512.png

23471.gif

35043.png

35320.png

35417.png

Opublikowano

Zauważyłem że serwer globalny metin2.sg jest dość popularny.Zacząłem dzisiaj grę i wbiłem caly 6lvl przy okazji nawet dropłem ku zasadzke.Serwer jest fajny ceny zajebiste( stalka dla ninji 1kk smocze noze po 400k ,chakramy na 75 za 800k).Ale jak to wiadomo ciągle mi mało.Po to są hacki aby z nich korzystać.Aby neokidsy nie zjebały fajnego serwa,a sam chciałbym skorzystać z EM2 nie publikujmy wszystkich DMG Mh na tego serwa (chcę uniknąć sytuacji banowania polskiego ip).W jakim celu na tak zajebistym serwie chce skorzystać z EM2??? Wbicie z 35lvl na dzikusach i drop medali w lochu.Dopiero po zrobieniu boja i wbicu tego 35 lvl gra sie zaczyna.Bd wstanie wtedy sam poexpić na Bo(party).Mam nadzieje ze ktoś wie jak to zrobić.

nie chce botow a szuka em2 koles opanuj swa psychike i sie zastanow o co ci chodzi

[

Opublikowano

Czyt ze zrozumieniem:

W jakim celu na tak zajebistym serwie chce skorzystać z EM2??? Wbicie z 35lvl na dzikusach i drop medali w lochu i to wszystko potem to sam se bd expic,

Aby neokidsy nie zjebały fajnego serwa(chodzi mi o latanie na sh po mieście itp itd ),a sam chciałbym skorzystać z EM2 nie publikujmy wszystkichDMG Mh na tego serwa.

ale zeby ten serwer nie byl 90% botami tak jak Pl------> wbij sie na Pl (moze teraz juz tak nie jest) idziesz na spot do m2 dzikusy 5 botow sasasdasfgfd podchodza i ci ksuja.Rozumiem expić sobie głowna postac przez nocke na em2(bo wlasnie o to mi chodzi), no kurwa ale jak widzialem (te 5/6 botow) z silnym i aura miecza to jak tu sie nie wkurwić???

Rozumiesz czy cos jeszcze wytlumaczyc???

Dalej szukam geniusza komputerowca ktory umiałby odpalić em2 na metin2.sg

d9548721aa6c8acf.jpg
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...