Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD4 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam taki problem gram sobie w COD4 i nagle gra się zacina i wyskakuje takie coś

http://img222.imageshack.us/img222/5540/beztytuuhh2.png a nieraz pisze że mnie kicka na 0 min

a dodam że jak gram bez PB to mnie nie kicka co to może byc ?? musze z aktualizowac PB ??

POMUZCIE !!

Znawca
Opublikowano

Dawid, patrzyłeś na screena? Pisze coś po nie wiem jakim języku, ale można się domyślać, że złamałeś zasadę serwera, a później pisze, że to Decyzja Admina. Dzieje Ci się tak na wszystkich serwerach? Czy nie patrzyłeś na inne? Wówczas radzę zobaczyć inne

Opublikowano

Jak sie grac nie umie to sie gra granatnikiem a to jest n44bska bron i jest zakazana na nie ktorych servach... Dlatego cie wywala -.-

Opublikowano

Dzieje mi się tak na wszystkich serverach z PB a bez PB jest normalnie a niemam żadnego Hacka itp.

Opublikowano

No jasne że orginał COD4 musiałem miec orginał bo to wypasiona gra !!

Opublikowano
No jasne że orginał COD4 musiałem miec orginał bo to wypasiona gra !!

COD 5 powalil ja na leb, mlodsza siostra jest ladniejsza i 'grywalniejsza' :P :D ja tam we wszystkie czesci CODa pykam bez problemu na piratach, teraz obecnie nawalam w 5 ;) wchodzenie do czolgow (tez jako pasazer przy karabinie), ulepszona grafika - choc ten sam silnik, wzywanie psow i wiele wiele mozliwosci, oraz ta realistyka broni, niema czegos takiego jak w COD4, polecam COD5 mlodsza siostra pobila starsza i gra sie na niej cudnie ;P

2006-2010