Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mógłby zrobić skrypt który kupywał by i sellał tarcze na 21lvl+9 na niemieckim cliencie jeśli ktoś potrafi takie coś zrobić prosze o udostępnienie

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

O ile sie nie myle kamer mod cos takiego ma.

A tak po za tym.

Co to w ogole ma byc ? "czy moglby ktos zrobic ..."

Tak. Placisz mu za to ? Jak dla mnie to czyste lenistwo , bo sam moglbys sie w to pobawic i chociaz zaczac robic tego bota - a my bysmy poprawili/skonczyli.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie bawiłem się w takie głupoty więc mógłby ktoś pomóc a nie tylko nabijać posty że nie zrobi ! Jeżeli nikt tego nie umie zrobić to nie przynajmniej wytłumaczy

Kontakt GG:

284938

18922414.png

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie bawiłem się w takie głupoty więc mógłby ktoś pomóc a nie tylko nabijać posty że nie zrobi ! Jeżeli nikt tego nie umie zrobić to nie przynajmniej wytłumaczy

Kontakt GG:

284938

Jeżeli dla ciebie głupotą jest programowanie, to jestem ciekaw jak bardzo granie w metina. Dla mnie to nieporównywalne rzeczy, na twoim miejscu bym się pobawił w coś ambitniejszego niż grał w tą niedorobioną grę.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dobra z wami nie ma co gadać TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

18922414.png

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

imagesearch powinien Ci pomoc.. z tego co wiem ekwipunek nie posiada animacji :P

@Sygna tego pana

Czemu ma zmienic? Najwyrazniej imponuja mu chlopcy w lateksie ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...