Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czeszczecie

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

siemka mam problem z mikrofonem,mianowicie gram sobie w csa dziś zakupiłem nowy mikro i koledzy mówią ze nie wyraznie mnie słychać bo "czeszczy"jak można poprawic jakość dzwięku i zeby nie czeszczało?i jeszcze jedno np jak chce nagrać coś w rejestratorze dzwięków to nagrywa ale nic nie słychać

prosze o odpowiedzi a bedą nagrody ;) Pozdrawiam wszystkich userów

Opublikowano

Może jesteś za głośno? Przycisz się w ustawieniach, poza tym masz możliwość sprawdzenia swojego głosu. Może tylko u nich tak jest, albo zły serwer?

Btw. Z jakiej firmy ten mikrofon? (polecam słuchawki z mikrofonem jeśli chodzi o CS'a)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Mi też trzeszczy w słuchawkach, ale to ze względu na psującą się kartę dźwiękową :D

A mikro normalnie działa :P

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Pasjonat
Opublikowano

Mam mikro i sluchawki ..dodam ze ostatnio nie działa np po włączeniu metina czy jakieś innej gry odpale kompa i wtedy działa :angry:

@Odświezam

Opublikowano

Ja się nie dziwie że "czeszczy" (trzeszczy się pisze) jak kupiłeś go za 27 zł. Kup coś lepszego, ale najpierw sprawdź czy dobrze go podłączyłeś. :P

37397.jpg

Opublikowano

Ja kupiłem za 35 i jakoś nie czeszczy (trzeszczy). Wina karty dźwiękowej, bądź za głośno masz mikrofon pogłoszony. A spróbuj gadać na skype, ts3, vt czy czymkolwiek innym. Może to jest wina programu w którym mówisz. Ja tak miałem z cs. W cs trzeszczało a na skype czyściutko.