Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Posiadaczy Vipa Ghbsys

Aroslaw95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam własnie kupiłem vipa na ghbsys wszystko ładnie pięknie zapłaciłem wyskoczyło okienko "dziękujemy za zapłatę" i tu jest dylemat nie dostałem vip statusa na guid.tech mam go a na ghbsys już nie -.-? Pomocy!!

Opublikowano

Spaliłeś misję, jest komunikat, że płatność jest w tej chwili zjebana ....

Jedyny sposób to napisać do NeoIII lub Zeasa na pw. Powinni ci pomóc.

Jeśli będziesz potrzebował pomocy, wal do mnie na pw, poinstruuję cię.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ZeaS nie odpisujke-wal bezposrednio do NEO,nikt nie jest idealny ja zrobilem tak smao jak ty,przez kilka dni zastanawialem sie co zrobici wpadlem na pomysl zeby wlasnie napisac do gm-podalem mu swoj guidtech i po kilku godzinach mialem wszystko aktywne-przeslal mi nowe haslo ,i usunął buga.w tej chwili mozesz miec buga bo psc niby pobiera zaplate a w rzeczywistosci tak niejest.

Mi sie udalo z bugiem bo mam juz haxa i vipa 3-ci miesiac,a zaplacilem tylko 20 zl.:)

Opublikowano

Może nie jest to związane z tematem , ale mam pytanie : Czy opłaca mi się kupić V.I.P-a na GHBSYS ? Jeśli tak to za ile .? Proszę o odpisywanie na PW . :)

Opublikowano

Misiek nie musisz ponawiać postów. Więc spokojnie, ktoś będzie wiedział to Ci odpowie, a nie ponawiasz posty bezsensu.

Czy ja wiem czy sie opłaca.. za hacka stąd czy za hacka z tamtej strony i za tego i za tamtego możesz dostać bana. Tylko, to że tamten ma więcej opcji, ale antykicka nie ma, wiec jak dla mnie się nie opłaca.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...