Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Szybko!Pomocy!

PSkuller2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest tak kupiłem już jakieś 2 tygodnie temu postać na CA.

Grałem wszystko ok itp.

Ale nie dostałem danych by zmienić hasło więc napisałem do kolesia żeby podał dane , to to podaje imię e-mail date urodzenia(jestem zalogowany na koncie) i pisze a co w last name? no nie pamietam bo nie mam 2 imienia podaj pasy to się zaloguję i sprawdzę podałem mu pasy. Ale on za szybko wbił i nie zdążyłem się wylogować i nie wiem co się stało ale nagle odpisuje że nie może wbić ani na konto i postać sprawdzam i faktycznie nie da się więc nie wiem o co kaman. To mówię wyślij że zapomniałeś hasła i do 24h powinno być. No to teraz wbija i sprawdza hasła niema ..... pytał się kolegów to ponoć nie przychodzi na polskie e-mail ..... (ma na o2) mi jakoś przychodziły (onet mam) ....I tu prośba !?! Co mam robić ?! trochę się martwię bo na wysokim lvl postać z permami..

Gdzie mam pisać i wysłać jakieś pismo by odzyskać ... proszę o pomoc w napisaniu bo za dobry z anglika nie jestem.

Dam +++ albo minusy

PROSZĘ o SZYBKĄ POMOC ;[

Opublikowano

jest tak kupiłem już jakieś 2 tygodnie temu postać na CA.

Grałem wszystko ok itp.

Ale nie dostałem danych by zmienić hasło więc napisałem do kolesia żeby podał dane , to to podaje imię e-mail date urodzenia(jestem zalogowany na koncie) i pisze a co w last name? no nie pamietam bo nie mam 2 imienia podaj pasy to się zaloguję i sprawdzę podałem mu pasy. Ale on za szybko wbił i nie zdążyłem się wylogować i nie wiem co się stało ale nagle odpisuje że nie może wbić ani na konto i postać sprawdzam i faktycznie nie da się więc nie wiem o co kaman. To mówię wyślij że zapomniałeś hasła i do 24h powinno być. No to teraz wbija i sprawdza hasła niema ..... pytał się kolegów to ponoć nie przychodzi na polskie e-mail ..... (ma na o2) mi jakoś przychodziły (onet mam) ....I tu prośba !?! Co mam robić ?! trochę się martwię bo na wysokim lvl postać z permami..

Gdzie mam pisać i wysłać jakieś pismo by odzyskać ... proszę o pomoc w napisaniu bo za dobry z anglika nie jestem.

Dam +++ albo minusy

PROSZĘ o SZYBKĄ POMOC ;[

Ciekawe czy nie oszfabił cię i nie zmienił danych .

9368_gold.png

Opublikowano

patrzę czy nie jest czasem zalogowany ale nie widzę....

Jeżeli tak to zgłoszę to na allegro bo mam dowody.....

A da się coś zrobić ;/

Prawdę mówiąc nic nie zrobisz .

Do NEXON-a tego nie zgłaszaj nawet bo postać dostanie bana za handel

Jedynie co zgłosić go dla Allegro .

9368_gold.png

Opublikowano

nie wiem o co chodzi, ale na pewno format pomoże.

Zła nazwa tematu = EOT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...