Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z odpalaniem ibota(włącza się)ale nie moge ustawić żeby np biegał za potworkami i bił.Próbowałem różnych ustawień i dalej nic,czytałem tutki i nie wiele z tego zkumałem ;/

Proszę o pomoc jak ustawić tego bocika będą + bądź jak kto woli -

Problem wynikał z tego że w ogóle nie wczytywało postaci ale niestety jest kolejny problem nie atakuje potworków

Nie proszę o+,ale jeśli chcesz dać to ja nie odmówię :)

Opublikowano

wejdz w 2 zakladke potem inventory i wybierz bron jaka masz na postaci potem idziesz na spota gdzie ma bic postac wchodzisz w 3 zakladke dajesz set area ustawiasz obszar w jakim ma bic i dajesz start no a potem widome do 4 zakladki i ustawiasz skile jesli postac 1 lvl to zaznaczas tylko use normal attack

Opublikowano

+ ik poleciał.Mam jeszcze 1 pytanie :dlaczego nie chce zbierać mi itemków które wypadają z potworków?w zakładce z lootem niby jest zaznaczone zeby zbierał moj loot ale dalej zostawia ;/

Będą kolejne + za pomoc

Opublikowano

w 7 zkladce zaznacz Pick Drop (Mine) i jesli chcesz zeby bot podnosil np. weapons/shild i chowal go do storeaga to zaznaczasz tylko storeage nic wiecej a jesli chcesz zeby sprzedawal dropy do npca to zaznaczasz sell

Opublikowano

No i niestety dalej nie zbiera dodam że w logu po jakiejś 1 minucie pisze disconect from the server czy cos takiego ale dalej boci i w okienku gdzie wybieram bron nie ma nic