Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z grą wymagania systemowe mój komputer spełnia. i mam tak włączam grę i jest ok ale gdy klikam nowa gra poziom łatwy i się ładuje to występuje mi taki błąd.A i jak co to ja na programie paint uciąłem kawałek wiec jak co to obraz mam cały. powiedzcie czemu pojawia się ten błąd. za odp dobrą +.

To jest ukryta treść, proszę

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Musi czegoś brakować w folderze z grą przeinstaluj gre a jak nie pomoże to pobierz inna wersje gry ;)

na btw pograj w CoJ Więzy krwi...mOim zdaniem 5x lepsze od normalnego :P

Pozdro

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano
This error message is displayed when the graphics card is not Microsoft DirectX 9 compatible without shaders 2.0 or 3.0 support (ATI RADEON 9200 series for example).

The minimum required to run Call of Juarez is an ATI RADEON 9800 or NVIDIA GEFORCE 6600 graphics card.

The graphics card must be Microsoft DirectX 9 compatible with shaders 2.0 or 3.0 support.

To było z forum CoJ.

Reasumując, twoja karta nie obługuje PS 2.0 lub 3.0, więc gra najprawdopodobniej nie pójdzie.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Polecam abyś zajżał na stronke producenta może tam znajdziesz rozwiazanie swojego problemu, albo skontaktuj sie z pomoca techniczną.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Tłumaczyć jak krowie na rowie (bez obrazy). Kup nową karte graficzną. Ewentualnie spróbuj zainstalować najnowszego DirectX 10.0c.

Spójrz powyżej na moją wypowiedź, na forum Call of Juarez ktoś miał podobny problem. Tam masz wszystko objaśnione (wyżej w mojej wypowiedzi).

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...