Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Bo Points Hack

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Więc tak mam dla was poradnik jak mieć dużo pointsów headshotow itp

Musisz mieć swój rankingowany server i zalogować się w rcon via console czyli /rcon_password PASSHERE

i wpisać w konsoli

To jest ukryta treść, proszę

Najlepiej spróbować i zabić kogoś 5 razy.

Jeśli ktoś chce po angielsku:

Best to try and get like five kills with a pistol you aint got with. Make the number very high. It dosn't give you that much. The number i have in now is about 10m cod points.

Tu jest filmik jak ktoś se ustawił ;] za każdy dead dostaje +30k expa

http://www.youtube.com/watch?v=wPhCtjMIDmM&feature=player_embedded#!

PzDr

PS.Nie wiem czy to działa, nie próbowałem dopiero jutro bd miał black opsa

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

a gdzie w tworzeniu serva mozna się do czegoś takiego zalogować?

bo od niedawna gram

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Musisz mieć swój rankingowy serwer oraz znać hasło do logowania do remote console (w skrócie rcon).

Wtedy otwierasz konsolę i wpisujesz podane przez autora tematu komendy.

Ja bym to nie zaliczył do hacków, tylko usterek Treyarch, które można wykorzystać w configu.

W komentarzach czytamy:

10 serwerów z takimi ustawieniami jak w filmiku zostało zamkniętych przez Treyarch

Opublikowano

a dla tego kto taki serv robi leci ban?

bo narazie niechce ryzykować

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Bywalec
Opublikowano

a gdzie w tworzeniu serva mozna się do czegoś takiego zalogować?

bo od niedawna gram

Musisz kupić sobie rankingowy serwer tak jak mówił twój przedmówca. Co do tego gdzie to trzeba wpisać to wydaje mi się (ale nie jestem pewien bo nigdy nie stawiałem servera) gdy kupisz właśnie serwer rankingowy na swoim komputerze będziesz miał konsole do tego serwera. Tam będzie napisane kto kogo zabił itd. Jako, że ty jesteś adminem to w ten konsoli możesz wpisywać różne komendy co do rodzajów gry itd. I właśnie w tą konsole musisz wpisać te komendy, które napisał Uzu. Ale powtarzam, nie jestem pewien. To tylko moje przypuszczenia.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

UP masz rację

Przypuszczam, że będziesz mógł w grze jak i poza nią wpisywać komendy, chociaż nie jestem pewny, w CoDzie żadnym serwerów nei stawiałem.

A z serwerem wiążą się koszty oczywiście. A w zamian za wydanie kasy możesz otrzymać bana + zamkną serwer.

Bywalec
Opublikowano

Więc zakłądanie takich serwerów wiąże się z ryzykiem. Jeśli masz kase to możesz to robić, ale nie jestem pewien czy treyarch banuje ludzi, którzy poprostu wykorzystują ich błędy. Nie powinno tak być.

Opublikowano

@up

dlaczego nie?

wykorzystywanie bugów = ban

przecież zawsze pisze że bugi trzeba zgłaszać a nie wykorzystywać

(co nie znaczy że niewolno)

Bywalec
Opublikowano

Według mnie powinno być poprostu pouczenie, że następnym razem bug trzeba zgłosić czy coś takiego a nie od razu ban :)

Bywalec
Opublikowano

Według mnie i tak za jakiś czas pojawią się serwery właśnie z killami za 5000p jak w COD: Waw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...