Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam dobrej osoby która napisała by mi kod na bota do metin2. Bot ma być podobny do bota od "Gnypek'a lub Ziób Tukana tylko żeby klikał bez kursora. Ogólnie to bot ma być ustawiony na jednym z kont użytkownika na windowsie xp po czym po wciśnięciu klawiszy win+L przestawiam się na innego użytkownika i gram główną postacią. Będę bardzo wdzięczny za napisanie takiego kodu

P.S Zapłacę realne PLN jak ktoś mi napisze taki bot żeby się mógł się minimalizować z clientem pisać na pw

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Zrobię, 50 euro i możliwość korzystania przez 3 miesiące, potem 11 euro co miesiąc, zainteresowany?

RAsfepN.png
Opublikowano

Chyba nie wiesz ile to roboty na to Twoje 'małe' zlecenie, nikt się tym nie zajmie za małe pieniądze. Czemu sam nie napiszesz ucząc się programowania zamiast grać w metina?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano
Chyba nie wiesz ile to roboty na to Twoje 'małe' zlecenie,

nie znam się na programowaniu więc nie mam pojecia

To może mi doradzicie jak odpalić dwa clienty, jeden z botem autoit i drugi grając normalnie na jednym kompie bo już główkuje trzeci dzień i nic mi nie przychodzi do głowy. Powiem tyle że już próbowałem już wirtualny xp przez wirtualbox, wirtualny pulpit, zmiany kont użytkowników.....

Pewnie się ktoś spyta czego nie wgram sobie kamermoda więc odrazu mówię że mam wysoki lvl i niechce dostać bana

2vuhg8m.jpg

• Dodaj nową pozycję...