Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie czy 42 stopnie na CPU AMD Athlon II X2 245 Processor, 2913 MHz jest dużą temperaturą bo mam wbudowany wyświetlacz obudowie i gdy dojdzie do tej temperatury i komputer się wyłącza i czy morze to być spowodowane przegrzaniem a jak nie to dlaczego sie wyłącza ?

ADM Athlon II x2 245 2.91 Ghz 2.00 GB RAM GeForce 9600 GT 1024 MB RAM HDD 512 GB

Opublikowano

NORACZEJ! Zrób se test Orthosem, na godzinkę na pełne obciążenie jak Ci się wyłączy to znaczy że problem z temperaturami.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Zrob co napisal osama, ewentualnie mozesz miec ustawione w biosie aby komp sie wylaczal przy tej temperaturze (opcja AMD cool n quiet, albo gdzies w ustawieniach predkosci wiatraka)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

mam taki program occt sie nazywa tez do testowanie trwa to godzinkę przechodzi cały test i sie nie wyłącza morze faktycznie coś w biosie

z temperaturą a mam go na gwarancji jeszcze to go zaniosę i niech kombinują bo ja chyba sam nie dam rady ;]

ADM Athlon II x2 245 2.91 Ghz 2.00 GB RAM GeForce 9600 GT 1024 MB RAM HDD 512 GB

Opublikowano

Heh ;) Skoro na gwarancji ;) to po co czekać odrazu niech Ci to zrobią ... ;) a co do tematu to wydaje mi się , że nuclear1985 ma racje :) coś masz poustawiane w biosie ... :)