Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jakies 5 min temu na moim koncie glownym zostalo zmienione chaslo bez mojej wiedzy neiznal go nikt pozamna wiec mam keyloggera na kompie... Jak sie go pozbyc ??? Wie ktos? ogolnie co mam zrobic naszczescie nic mi niezginnelo ale niemam zamiaru ciagle sie logowac klawiatura ekranowa albo ta w metku prosze o pomoc!

Opublikowano

ja mialem dmg x7 i waithacka i moda od kamera i mi okradli konto 2 razy itemy warte 120+kk ;/ dlatego teraz mam samego waithacka .. i narazie mnie nie okradli od 3 dni ;d

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

No kurde ale niemozliwe zebym cos sciagnac jak jest wirus to tego niepobieram i tyle :P albo bez skana niepobieram niekorzystalem tez z opcji zapisz w kamerze ;// kurwa no japierdole zrobie dzis skana calego kompa mam ostatnio mialem 2 wiry ale w folderze WINDOWS/system wiec nieusunalem bo bym cos w systemie popsul moze teraz cos wiecej bedzie? jezeli tak to usuwam ale zna ktos sposob zeby sie tego keya pozbyc ?? Bo poco mi to jak mi okradna konto to kolejne tez moga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...