Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zombie Na Fantasyworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz spotkałam sie z tymi mobami na prywatnym polskim serwerze FantasticWorld i chciala bym sie dowiedziec o nich czegos wiecej. A mianowicie: Co zrobic zeby exp na nich dobrze lecial? Wiele graczy radzi sobie tam bez broblemu biorac caly spot , deff maja identyczny jak ja oraz bardzo zblizony lvl. O Eq nie wzpominam bo mam dobre :) Mimo to ja nie daje sobie rady z calym spotem. Slyszalam ,ze sa jakies "sztuczki" ale nie moge ich nigdzie wyszukac oraz dowiedziec sie od innych graczy. Prosila bym by wypowiadaly sie osoby które naprawde wiedza na czym moj temat polega.

Pozdrawiam.

Opublikowano

napisalam chyba wyraznie ,ze deffa tyle samo co ja :)

I ,ze niektórzy gracze nie wazne czy to sura czy woj czy szaman moga brac bez problemu caly spot mimo ze maja taka sama ilosc deffa i bardzo podobny eq jak i lvl. Ja np przy 1200 deffa dedam na hmm... 4 grupkach :) Natomiast jeden gracz ktory rowniez ma 1200 deffa (identyczne eq) bierze spot bez zajakniecia ?:>

Opublikowano

Wczoraj się dowiedziałem od Cousta, on ma full eq na "zdechlaki"

Tzn. nieumarłe i sobie bierze 2 spociki i na skille padają :D

Tak jak wyżej buff + Pż + blok ciosów + abs na nieumarłe

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A ja po raz setny pisze ze to nie zalezy od profesji -.-

Wiem ,ze czytanie ze zrozumieniem było baaardzo dawno w szkole ale powtórze raz jeszcze. Nie wazne czy to szaman (healer,smok), wojownik (body,mental) sura(wp,bm) etc... Eq identyczne deff tak samo. O buffie nie wspomne bo bylam swiadkiem gdzie pare osob w taki sposob expilo bez buffa. Zdechlaki to to wiem ,ze tam ten bon dziala ale tylko i wylacznie zwieksza moje dmg.

Słyszalam od jednej osoby ktora (lvl o 1 wyzszy niz moj, hwang [ja mam szafirowa] itp) brała caly spot bez problemu (profesja ta sama co ja). Mimo tego jak sie zapytałam jaki ma sposob powiedziala tylko tyle : "Kiedys bylem GM na jednym prywatnym serwerze i zdradzili mi tajemnice z tego powodu nie moge jej zdradzic".

Myslalam ,ze moze na mpc sie dowiem czegos wiecej ale widac uzytkownicy nie potrafia tutaj czytac :)

Moze napisze duzymi literami: TEN SAM LVL, TO SAMO EQ, NIE WAZNE JAKA PROFESJA, PRZEWAZNIE BEZ BUFFA ;]