Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Gry/Misji/Kampani/

trele12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie napiszcie jak wam sie podoba(lub nie)gra w CoD`a 7(?)

Bo mi ogólnie tak ale:

-krótka kampania (grałem na doświadczonym)

-ta amerykańska flaga na końcu(jak w Szeregowcu Rayanie)(chociaż ta flota niezła była)

-zawiła fabuła

-uwzieli się na 30 naboi

-miotacz płomieni ma krótki zasięg

A w multi laguje i troche za mało LKM`ów

I to co mnie zdziwiło po co achiewementy do multi? :O

Najlepsza misja(według mnie) to ta w pentagonie xD

Ogólnie ocena to 8/10

Podajcie swoje opinie

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Kampania okazała się być najlepszą z dotychczasowych w serii. Pomimo tego była jednak zdecydowanie za krótka.

Fabuła owszem, jest zawiła, ale mi przypadła do gustu i zrozumiałem o wiele więcej niż z CoD4 czy piątki (na to wpłynął oczywiście także mój wiek).

No tak, uwzięli się na 30 naboi ;D

Specjalnie nie grałem miotaczem, więc nie ocenie. Archivementy są dziwne :P

Najlepsza misja? Trudno wyłonić, wszystkie oceniłbym wysoko.

Multi w mojej opinii jest jednak lepsze od MW2. Tutaj nie będziesz biegał dookoła jak nie wiadomo kto i tylko nabijał atomówkę. O właśnie, dobrze, że jej nie ma, tak byłoby same kampienie tylko, a tak trzeba się ruszać. ;)

Opublikowano

Gra została zrobiona przez inną firmę i to widać. Kampania jak dla mnie jest beznadziejna nie miałem siły jej przejść. MP jest najgorsze ze wszystkich części. Ogólnie bardzo zawiodłem się na tej części jeśli ktoś jest fanem serii call of duty może kupić ale o wiele lepszy jest dla mnie cod 4 i mw2.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@2xUP

prawda dobrze że niema atomowki ale zato jest strzelec śmigłowca

multi lepsze niz w MW2 ale gorsze niż w 4

mapy są słabe

@up

a gdzie utknołeś

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Nie ma się czym podniecać tą częścią. Przestałem grać w kampanie jakoś po 4 godzinach gry. Moim zdaniem kampania jest monotonna po prostu miałem takie odczucie. Jedyna misja godna uwagi to ucieczka z więzienia.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wg mnie gra jest bardzo dobra . To prawda kampania jest krótka (3, 4 godziny gry) a co do fabuły jest dobra i podczas gry napewno się nie znudzisz

W multi osobiście nie grałem ale oglądałem duuużo gameplay'ów i naprawde warto jest kupić i sobie pograć (niestety steam ale trudno się mówi) . Black ops jest zdecydowanie lepsza od mw2 i nieco gorsza od cod4. Gdyby nie te błedy na pc (lagi, skoki fps, zacinki filmików) byłoby 9 ale będzie 8/10.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...