Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam Klopot Z Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak widać co mogę z tym zrobić ?

Lulz :D weź chłopie napisz o co ci chodzi w ogóle , jaki masz problem, może nie będzie wpier@#lu.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Proszę nie spamcie macbb sam jesteś dziecko NEO kolega może nie potrafi załączyć zdjęcia a wy odrazu NEO kid i spam na strone do zamknięcia kolego jeżeli chcesz wysłać nam jakieś zdjęcie musisz kliknać złaćz plik i poczekać aż się załaduje i dodać temat.

To nie jest dziecko takim ludziom czeba pomóc założę się że połowa z was na początku też miała z tym problemy.To forum powstało poto aby pomagać nie krytykować

innych i nabijać bezsensowne posty aby mieć lepszą rangę i być top 1 najwięcej postów....

Pozdrawiam...

Połowa z was po przeczytaniu tego da mi minusa z góry thx bo właśnie je zbieram :)

18706.png

4868.jpg

29492.jpg

Nie bądź żyła daj + to motywuje mnie do dalszej pracy.

Najnowszy Exp bot tylko u mnie kliknij http://www.mpcforum.pl/user/271714-cezus3d/

Jeżeli jesteś dzieckiem neo na pewno klikniesz.

Opublikowano

temat do zamknięcia bez dwóch zdan .. zykly spam i nic innego

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Proszę nie spamcie macbb sam jesteś dziecko NEO kolega może nie potrafi załączyć zdjęcia a wy odrazu NEO kid i spam na strone do zamknięcia kolego jeżeli chcesz wysłać nam jakieś zdjęcie musisz kliknać złaćz plik i poczekać aż się załaduje i dodać temat.

To nie jest dziecko takim ludziom czeba pomóc założę się że połowa z was na początku też miała z tym problemy.To forum powstało poto aby pomagać nie krytykować

innych i nabijać bezsensowne posty aby mieć lepszą rangę i być top 1 najwięcej postów....

Pozdrawiam...

Połowa z was po przeczytaniu tego da mi minusa z góry thx bo właśnie je zbieram :)

Kolega ma racje ;) Forum jest żeby pomagać, a nie jechać innym którzy dopiero zaznajamiają się z forum ...

Opisz dokładnie jaki sys, wersja i reszte info to może bd mogli ci pomóc.

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...