Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Dodatkiem!

Mustc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy byl juz taki dzial. jak był to sorry ale nie znalazlem

Przejdzmy juz do sedna sprawy :)... znalazlem niedawno w szafie Diablo II oczywsice orginalne, zainstalowalem gre wszystko ladnie lecz straciłem gdzies dodatek do gry,

postanowilem wiec sciagnac dodatek z torrentow.

odtworzylem daemonem obraz i zainstalowalem dodatek lecz gdy chce uruchomic gre pisze zebym upewnil sie ze plyta z rozszezeniem znajduje sie w napedzie cd room, Czy to oznacza ze musze miec ten dodatek na plytce ; /?... czy mozna to jakos inaczej zrobic

z gory thx za pomoc + :)

Opublikowano

możesz poszukać cracka (jeżeli jest wymagane do tej wersji dodatku, który podałeś). Możesz zrobić obraz płyty i montować przed uruchomieniem gry (ja tak robiłem).

Opublikowano

możesz poszukać cracka (jeżeli jest wymagane do tej wersji dodatku, który podałeś). Możesz zrobić obraz płyty i montować przed uruchomieniem gry (ja tak robiłem).

ta ~~

albo po prostu zalatw sobie pliki d2music i video.mpq czy jak one sie tam nazywały i sciagnij najnowszy patch . Bedzie bez plyty działało ~~

Opublikowano

Musisz mieć cracka, bez tego nie zagrasz.

Pamiętam, że kiedyś wystarczyło skopiować plik storm.dll, tylko nie moge sobie przypomnieć czy było to do diablo hellfire czy do diablo 2...

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

sry ale gadacie glupoty . Mam taka sama sytuacje jak on ( plyta do dodatku mi sie zlamala ) i radze sobie bez cracka

Ma obraz płyty wiec moze z niego wydobyc d2music.mpq i d2video.mpq czy jakie tam pliki byly potrzebne do odpalenia diablo bez plyty + sciagnac musi z neta odpowiedni patch , czyli 1.11b czy od ktorgo tam bez plyty dialo chodzi nie pamietam .

Opublikowano

ta ~~

albo po prostu zalatw sobie pliki d2music i video.mpq czy jak one sie tam nazywały i sciagnij najnowszy patch . Bedzie bez plyty działało ~~

Ten kolega ma w 100% racje to najprostszy, najłatwiejszy i najszybszy sposób. =]

Opublikowano

Skoro masz klucz do LOD, wystarczy ze wejdziesz na strone blizzarda i z niej pobierasz legalnie d2.

Mozesz tez zrobic tak jak napisali ci inni.

EOT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...