Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy Projekt - Nowe Oblicze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników NPCFORUM po dłuższej przerwie. Związane jest to z tym, że jestem w klasie maturalnej i mam duuużo nauki, do tego egzamin zawodowy...

No ale przejdźmy do rzeczy, jak wszyscy wiedzą powstaje coraz więcej serwerów, każdy czymś zachwyca ( chociażby beznadziejnościa ^^ ), każdy włąsciciel chce czymś przyciągnąć graczy a konkurencja jest dosyć duża...Niedawno wpadł mi do głowym ciekawy pomysł, siedzielismy z kolegą (też użytkownikiem NPC) i rozmawialismy nad stwożeniem czegos ,,innego “ oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Tak więc zrodził sie nowy projekt.Głównymi żałozeniami projektu miało by być stwożenie serwera ,,doskonałego '’, przyciagającego do gry duże ilości osób.

1. Chcielibyśmy pokazać całkiem nowe oblicze Metin2. Rozbudować miasta, zdecydowanie powiększyć mapy na wzór chociażby gry WOW, wprowadzić kilka nowych moobów niespotykanych dotąd na zadnym serwerze, dodać nowy efektowny wygląd skilli, zwiększyć maksymalny lvl do 127, wprowadzić nowe bronie na 80 i 110 lvl. Oczywiście przy rozbudowaniu map zwiekszyła by sie znacznie waga Clienta ale to jest nieuniknione.

Najważniejszym postanowiniem jest to, że serwer musi być niezawodny i od pierwszego dnia musi działać bez zarzutów, bez żadnych awarji, cofek itp. GafeForce, własciciele Metin2PL postawili na jakość i efekty sa widoczne, zadnych awarji, usterek i dzieki temu maja bardzo duze ilości graczy, zrobimy tak samo.

Oczywiście wszysto chcemy zrobić tak, aby uniknąć tzn ,, lagów “. Nie będę się zbytnio rozpisywał na ten temat, większyść z tych rzeczy była już na forum także pomyślicie ,, to żadna nowość, wszystko oklepane “ ale udowodnie Wam, że tego jeszcze nie widzieliście.

2. Chciałbym z wszystkim wyrobić się do Sylwestra, nie wiem jak będzie z czasem ale juz kilka osó udało mi się wciągnąć w projekt także powinno się udać.

Dodatkowym aspektem jest to, że posiadałem juz serwer Metin2 lecz był to kompletny niewypał i wszystko odsprzedałem jednemu użytkownikowi forum. Teraz nie popełnie tych samych błędów.

Wszystkie osoby chętne, mogące coś wnieśc do projektu prosze o pisanie na PRIV, w postach, ewentualnie email ( [email protected] ) a napewno się z Wami skontaktuje.

A więc jeżeli znasz się na tworzeniu zaawansowanych animacji, tworzeniu grafiki, tworzeniu stron internetowych (nie samo HTML tylko coś wiecej ^^ ), lub masz ciekawe pomysły a do tego chciałbyś mieć udział w projekcie napisz. Co możemy dać wzamian? Hmmmm...myślę, że się dogadamy. Oczywiście we wiadomości zwrotnej otrzymacie szczegółowe informacje na temat projektu.

Wymagania:

1. Wiedza na temat tego co się chce robić.

2. Posiadanie któregoś komunikatora (GG,Skype, TS, VT).

3. Wiek - Chcałbym aby były to osoby pełnoletnie, ale nie jest powiedziane, że nie mogą to być osoby poniżej 18-tego roku życia.

Jeżeli chcesz mieć udział w projekcie napisz do mnie, we wiadomości powinno znajdować sie:

1. Imię.

2. Nick z forum.

3. Wiek.

4. Kontakt ( E-mail, lub GG, ewentualnie jeżeli ktoś chce to podam dane do TS lub VT)

5. Ilość czasu, który możesz poswięcić na pracę nad projektem.

6. Czym chciałbyś się zająć, w czym mogłbyś pomóc, na czym się znasz.

7. Autoreklama - dlaczego to włąsnie Ciebie powinieniem uwzględnić w projekcie?

Ochrona danych osobowych: Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 ze zm.)

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

Ja chciałbym Uczestniczyć w Projekcie:

1.Daniel

2.Happy Harvest

3.17 Lat

4.Gadu Gadu:213477 Email:[email protected] skype Orbit093 (brak mikro zepsuło się )

5.Mógłbym poświęcać od 4-7 godzin dziennie Zależy czy do szkoły trza iśc czy na praktyki

6.Znam Się na Edycji Clientów średnio ale mniej więcej co nie co wiem Instalacja serwera od 0 i takie inne duperele

7.Dlatego Ponieważ Chciałbym swoje możliwości które zdobyłem przez 3 lata edycji clientów i tworzenia serwerów więc nie chcę tego doświadczenia nie wykorzystać

Jestem Opanowany Dogaduję się W dużych grupach często idę na kompromisy,Nie jestem Taki że coś powiem to tak musi być i nie ma odwrotu od decyzji

Chciałbym dodać Że puki co nie wystawiałem swojego serwa ponieważ czekam na nowego Neta Z routerem jak bd miał to zrobię dopiero serwer no hamachi z moim własnym clientem

Pozdrawiam Happy Harvest

nighfarmerpl.png
Opublikowano

1. Adrian

2. Adi13089

3. 16

4. Kontakt ( [email protected],gg: 25203352 )

5. Co najmniej 24 godziny tygodniowo :)

6. Mogę oskryptować szablon strony www, pomogę przy optymalizacji bazy danych, obsługa ftp, mysql ...

7. Autoreklama - Jestem skrypterem PHP, więc mógłbym się przydać przy rozbudowie strony www jak i przy jej budowaniu :)

Nie mam problemów z ortografią :)

To że mam 16 lat nie świadczy o doświadczeniu które posiadam a jest ono duże :)

To jest ukryta treść, proszę

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

1. Mariusz

2. mariusz12

3. 22

4. Kontakt ( GG:9480197 skype: mmazook2 )

5. 12h dziennie

6.Edytuje Strony www tworzenie stron www,baza ftp MySQl pliki serwerowe

7. Autoreklama -Jestem Informatykiem więc mogę bardzo dużo pomóc na serwerze:0

" Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb

niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997r. o ochronie danych osobywych (Dz.U. nr 123, poz. 883)."

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

1. Grzegorz Szczepański

2. szczepan444

3. 14-15

4. Kontakt: GG: 8739980

5. Czas na poświęcenie: Hmm myślę że około 10 H Dziennie

6. Mobby,Mapy,Bronie itp krótko mówiąc Tworzenie Serwerów

7. Mnie powinniście wybrać ponieważ sam stawiam serwer Metin2 ale już oficjalnie 18 Listopada lecz z nowymi mapami od Computroinika :) podzieliłem u siebie 3 królestwa i zostawiłem 1 zrobiłem 1 M1

bardzo rozbudowane M1 z Gry LastChaos pożyczyłem ;p Kilka nowych potworów teraz pracuje nad nowym wierzchowcem Smokiem już prawie kończę nad nim pracę więc powinniście mnie przygarnąć ;p

Takie moje zdanie na ten temat

ZBIERAM ---

Opublikowano

Nie liczyłem na aż tak liczne zainteresowanie tym projektem. Jestem mile zaskoczony. Wieczorem okolo godziny 18 skontaktuje się z każdym z Was, przekaże Wam szczegółowe założenia i to, czego bym od każdego oczekiwał. Dziękuje i pozdrawiam. Xenon

Opublikowano

spokojnie:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

1. Marcin

2. Marcinvx

3. 15

4. GG: 9960197

5. Ponad 4h dziennie i dłużej.

6. Znam się na HTML, PHP, AutoIT <patcher>, Potrafię edytować pliki clienta Metin2.

7. Potrafię się dogadać, lubię pracować na komputerze.

Opublikowano

"Awarji" "NPCFORUM" "GameForce" etc..

Moim zdaniem Wasz serwer nie wypali, bo macie dużo pomysłów a zero programów, doświadczenia etc.

Pzdr ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

"Awarji" "NPCFORUM" "GameForce" etc..

Moim zdaniem Wasz serwer nie wypali, bo macie dużo pomysłów a zero programów, doświadczenia etc.

Pzdr ;]

To samo zauważyłem. Zgłosiłem się na próbę i dostałem z automatu jakiś skopiowany tekst z jeszcze większą ilością błędów i z wytłumaczeniem, że to ktoś inny pisał jak zapytałem dlaczego tyle błędów;p

Opublikowano

Ale ludzie, nikt Was przecież nie prosi...Nie to nie, już mam wystarczająco osób...

A kolega UP, Ty akurat jestes najmniej potrzebny...Chyba wyraznie w pierwszym poście napisałem jacy ludzi mi są potrzebni, a Ty mi piszesz, że możesz forum zrobic...