Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2-Nowe Bronie, Zbroje,Tarcze,Helmy,Branzy Itp Pomocy !

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem, nie chcę za każdy razem gdy gram na nowym privie ściągać ich clienta, trochę czasu się marnuje przy tym. Wiem że można po prostu wrzucić patch do metin2 z 2008r tam gdzie mamy spolszczenia i bd chodzić wszystko tak jak na cliencie.Znalazłem już patcha na 5-10 broni epicki w tym 5 dla wojownika, chyba 3 sury, 1 ninja, i 1 szaman, a wiem że jest ich strasznie więcej, także na serwerze są hwangi które mają po 1000def, a nie mam do nich patcha.Mógłby ktoś podać mi link, nawet bez skanu, gdzie znajdę paczkę tych pliików których szukam, najbardziej zależy mi na patchu nowych hwangów, nie chodzi mi o nowy wygląd, tylko o całość hwangów, bo są już takie co dają po 1000-1500defa ;d, czy też branzy itd

Kto podrzuci mi ten link z patchem do metka ;d

Dostanie naprawdę wielkiego +, oraz 5 gwiazdek w ocenie profilu ;d

Liczę na was

Sorry, mogłem popełnić błędy ortograficzne ;d, ale pisałem to na szybkiego ...

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Na stronie servera.

jak jest to chinol ściągnij klienta bez tego się nie obejdzie.

jak ściągniesz klienta możesz rozpakować pliki i dodać do kmr moda poszczególne pliki.

Zbroi i broni niewidzisz pewnie tylko przez to ze niemasz ich dodane to item_proto

drako1996.png

Zbieram + a nie - :]

Opublikowano

@up

na tym kliencie wszystkiego nie ma . ;) wiem, bo go testowałem na SirBaldur, 50% nowych itemów było widać, może więcej.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...