Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nod 32 Wkurzający

gtasix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nod 32 cały czas wykrywa mi zagrożenie przy aktualizacji WR. Czy to wina HS? Czy wyłączenie antywira jest bezpieczne? Jest opcja nie zwracania na to uwagi w okienku antywira lecz gdy tak zrobię po skończeniu jednego parta zacina mi się pobieranie i nie startuje nowy part.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Nod 32 cały czas wykrywa mi zagrożenie przy aktualizacji WR. Czy to wina HS? Czy wyłączenie antywira jest bezpieczne? Jest opcja nie zwracania na to uwagi w okienku antywira lecz gdy tak zrobię po skończeniu jednego parta zacina mi się pobieranie i nie startuje nowy part.

Możesz śmiało antywira wyłączyć :D. Setki ludzi tak maja a po wyłączeniu Antywira śmiga aż miło :P.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Wyłączenie antywirusa jest bezpieczne ja tez go miałem i musiałem go wyłączać ale te niby wirusy są nieszkodliwe

Opublikowano

@up

A niby po co jak my już mu wyjaśniliśmy to byłaby tylko strata czasu wystarczy wyłączyć antywirusa

Opublikowano

3. Problem a AntiVirem

Dużo problemów mamy z naszym AntiVirem ponieważ wykrywa virusa w pliku WarRock.exe tak jest tam coś o tym mówi nam scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/4c546e24e0b738e6dde6b869a4cd0c9b33d5132450a83666080f23805535a031-1279874016

Niestety bez tego pliku nie będzie działał nam WR. Więc musimy dodać WarRock.exe do Wyjątków tak żeby go nie sprawdzał bo antivirki często usuwają nam ten plik i mamy problem

Powiem jak w nie których antivisusach dodać plik do wyjątków

Avast:

ustawienia -> wykluczenia -> i wybierasz plik WarRock.exe.

Nod32

ustawienia -> wyłączenia robimy bodajże przeglądaj i wybieramy WarRock.exe

AVG

Otwórz interfejs AVG 2. tools >advanced settings > resident shield > exceptions 3. add path I dodajemy plik WarRock.exe

Plik WarRock znajduje się tu przykład:C:\ProgamFiles\WarRock\System

A jeżeli nie chcemy się bawić w wyjątki po prostu wyłącz antyvirka na czas grania.

To tyle na temat antivirusów.

To jest ukryta treść, proszę

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...