Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem >.>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich użytkowników

Krótka Historyjka:

Obecnie jestem posiadaczem karty Graficznej Geforge 9800 GT 512mb Nie wiem dlaczego ale od czasu gdy posiadam tą kartę mam same problemy

Wcześniej bylem posiadaczem Geforge 8800 i bylem z niej bardzo zadowolony grałem na max detalach np. w Fallout 3 i żadnych problemów nie miałem

pewnego dnia karta poszła(zepsuła się) a miałem ja na gwarancji więc wyruszyłem po nową.Dostałem Karte wyżej wymienioną 9800 Gt niby lepsza

ale już zaczynają się problemy, gry w które grałem wcześniej na max detalach gram na medium ustawieniach gdyż nie lubie gdy gra co 10 sec ma zawieche

Fallout 3 nawet na medium ustawieniach tnie się jak... Dostałem niby LEPSZĄ karte ale od czasu gdy ja posiadam nie mogę korzystać ze wspanialej grafiki

Nie wiem czemu ale podczas grania niektóre tekstury lądują mi się kiedy gram np. facet z 4 metrów jest zamazany a gdy podejdę jak najbliżej wszystko

jest normalnie uważam ze mogę mieć coś złe ustawione Sterowniki mam najnowsze ściągałem je gdyż wcześniej uważałem ze to ich wina niestety

problem nadal nie jest rozwiązany .

Sprzęt:

To jest ukryta treść, proszę

Mam nadzieje że któryś użytkownik wie jak mi pomóc z góry dzięki

Proszę nie wypominać błędów ortograficzny lub stylistycznych ;)

Opublikowano

Najpierw zrób jedno potem żebraj o drugie.

Możesz mieć jeszcze za słaby zasilacz. Dopóki tego nie sprawdzisz to nie żebraj o nic więcej.

RAsfepN.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na 90% zasilacz masz za słaby, ponieważ 9800 GT wymaga około 400 WAT zasilacza,(a 8800 niewielkiego)

i karta nie wykorzystuje w 100% swojej mocy.

polecam ci zasilacz Corsair, ja go posiadam, lecz 750 WAT, bo moja Gtx 275 tyle wymaga xD

Jeżeli sądzi któryś z modów, że bawię się w górnika to się myli ponieważ ja chcę koledze pomóc, bo widzę, że nie uzyskał do teraz odpowiedzi.

Pozdrawiam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Mimo wszystko masz racje problem nadal występuje chętnie sprawdze ten zasilacz i + za pamięć jak i pomoc ;)