Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje Coś Takiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Poszukuję (jeśli nie znajdę to stworzę) strony internetowej (może być i taki magiczny program), na której znajdować miałoby się pole tekstowe. Czy to wszystko? Nie. Tekst wpisywany miałby być przekazywany na żywo do innych osób podłączonych do strony i owe osoby miałyby możliwość edytowania wpisanego teksu, który również byłby aktualizowany na bieżąco na innych komputerach.

Podsumowując:

Podłączenie kilku osób do strony internetowej z polem tekstowym.

Możliwość wpisywania/usuwania/edytowania tekstu przez wszystkich podłączonych.

Przekazywanie zmian tekstu na żywo do wszystkich obecnych na stronie.

Opublikowano

Pokazywanie zmian na żywo? Czyli po odświeżeniu ? Jeśli tak to wystarczy html+php+baza danych (MySql).

Jeśli to ma się dziać na żywo bez odświeżania to chyba flash czy Buk wie co.

Wątpie bt coś takiego istniało.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Jeśli to ma się dziać na żywo bez odświeżania to chyba flash czy Buk wie co.

Dokładnie tak ma się to odbywać. Pomysł jest dobry, ale nie wiem jak będzie wyglądać wykonanie tego ustrojstwa.

Opublikowano

takie coś jak blog tworzony przez np.harleyowców na żywo?Pusta strona i wszyscy mogą usunąć edytować bez klikania w jakieś przyciski?Jeśli tak to flash bedzie...Pamiętam że w Ekspercie było jak zrobić chat więc to by było coś podobnego...Wiesz ja sie na flashu nie znam ale jak masz czas/umiesz to rób;)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@Up

AHAHHAHAAHHAH

Rozjebałeś mnie

@Topic

Ajax powah.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%