Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam powrócić do LC po 2 latach przerwie i zamierzam grać Rycerzem i mam pytanie jak wbije 15lv-18lv pójdę na Ghule i ile farmić PU ,że by mi starczyło na skille? ;D ,żeby jeszcze nawet zostały... ;D

I jak można na jaki lv gdzie expić jak można to na mapie pokazać bo tyle czasu to wszystk zapomnialem ;D

Edit@

Mam następny problem ściągłem Last Chaos PL i gdy sie update skonczyło to odpalam ikonke i wyskakuje mi czarne okienko ,,Send Error Report? Tak czy Nie''

Proszę o pomoc daje +/- jak kto woli i oczywiscie 5 w profilu

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Mogę się założyć że nigdy nie grałeś w LC -.- Każdy kto grał w tę grę wie ile potrzeba SP. Powiem tak od 1 do 165 lvla potrzeba 100k sp ale najlepiej wbij 150k żeby mieć w razie deda ;] pozdro

titan.jpg
Opublikowano

Mogę się założyć że nigdy nie grałeś w LC -.- Każdy kto grał w tę grę wie ile potrzeba SP. Powiem tak od 1 do 165 lvla potrzeba 100k sp ale najlepiej wbij 150k żeby mieć w razie deda ;] pozdro

100-150 k pu lepiej ty nic nie pisz ;)

Opublikowano

Beliaar12 grałem LC około 2 lata remu i zamierzam po długiej przerwie jeszcze raz grać.

To w końcu ile mam wy farmić PU i czy tylko będą potrzebne na skille czy jeszcze na coś? ;D

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

mogę się założyć ze nigdy nie wbiłeś tego 165 lvl ani 150k sp każdy kto grał wie ze są to nierealne liczby średnio w godzinę wbijesz 200 SP( no powiedzmy ze jesteś koks 250) w świątyni

prosty rachunek: 150k-150 000

150 000 podzielić przez to 250(tyle wbijasz przez godzinę) = 600 godzin

zakładam ze grasz 4 godzinny dziennie a wiec:

600(godzin przegranych potrzebnych do zdobybcia 150k) dzielone przez 4(tyle grasz dziennie) = 150 dni

tyle byś musiał siedzieć i klepać moby w jednym miejscu, a później co ? gonienie lvl i power lvl, dzięki takiemu schematowi ta gra umiera porostu i traci na grywalności.

wielu nowych graczy porostu rezygnuje ponieważ nie dają rady

p.s jednak nie każdy kto grał wie ile potrzeba sp ;)

ja polecam 5k wbić w świątyni później bić białe moby

pewnie ze to nie wystarczy na wszystkie skille do 165lvl , ale zwróć uwagę ze bijesz białe czyli resztę na bierzaco dobijasz

co zyskujesz ?

brak monotoni, poznajesz moby,zwiedzasz mape , cieszysz się grą a nie bezsensownie siedzisz w jednym miejscu ;)

dodam tylko ze respy mobów sa zawsze puste , i bez problemu mozna je ubijać , to nie świątynia i tekst "zajęte wypie...."

3912274470.png

Opublikowano

No i no to mi chodzi wytłumaczone itd. dzięki koleś łap + ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...