Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug Na Dt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś podać linka do Buga na DT (było tu na forum), chodzi o to, że trzeba się tam gdzieś teleportować na odpowiednie kordy i przeskakujemy z poziomu na poziom nie wysilając się.

Za pomoc '-' lub '+' jak kto woli hehe :P

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Prosty i łatwy bug nie wiem czy teraz działa na PLu lub privach dawno testowałem:

1 sposób to musisz posiadać WH wchodzisz do DT i idziesz ciągle prosto aż dojdziesz do mapy z kowalem czekasz aż ktoś dojdzie do kowala wtedy oni robią resztę ty masz kowala i jesteś happy.

2 sposób to tzw. "Winda do Nieba" Bijesz metka gdy już Cię loga na pierwsze piętro dajesz esc i wyrzuci Cię do okna logowania zmieniasz Ch i jesteś na pustym piętrze jeśli masz farta to zrobisz teleport do mapki z kowalem

3 sposób tak jak wyżej tylko nie zmieniasz Ch i nie logujesz się odrazu tylko czekasz 20 min wchodzisz na postać i za jakieś 5/10 powinno Cię wrzucić na mapkę z kowalem o ile ktoś kto bił z Tobą metka szedł do kowala.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

A jest jakiś sposób z MH, że trzeba jakieś kordy wpisywać telnąć się na nie i czekać na resztę ? Widziałem gdzieś ten motyw ale znaleźć nie mogę :P

Niemniej jednak + leci :D

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Tak . Ściągasz działającego multihacka z działającym teleportem , wpisujesz kordy 400,200 i czekasz aż grupa , która robi dt będzie na 6 piętrze.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg