Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pc Pc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo nie wiem gdzie znaleźć pc pc2 czy jest ono tylko w cljęcie czy jeszcze gdzieś indziej

i jak mam zastąpić stalkę szmaragdową stalką mam te pliki warior i co mam z nimi zrobić i gdzie wkleić ikony

Opublikowano

pliki pc i pc2 są w kliencie w folederze pack, a jeśli są rozpakowane to aby klient je czytał, trzeba je wrzucić na dysk D

To jest ukryta treść, proszę

A co do zamiany to w pliku warrior_m.msm masz takie linijki

, które musisz zamienić na

a co ikonek to musisz rozpakować plik icon z klienta, do jego source wrzucić te 4 ikonki, dodać wpisy do packera i ponownie spakować xD

W pliku item_list.txt z locale szukasz id normalnych stalek i posmieniasz te linijki(tutaj już są podmienione ikonki

Oczywiście te stalki będą działać do końca jeśli masz dodane do pc i pc2 ich tekstury, są poprawnie dodane w item_proto i item_list i są wprowadzona zmiany w plikach msm

Opublikowano

masz na komuputerze jakiś paker do plików ??

jak nie to masz tutaj downloadl

pobierz ten do plików epk i eix, wypakuj pliki pc i pc2, po wypakowanie pc utworzy ci się plik RootPackGen.xml, do plików które ci się wypakowały musisz wrzucić tekstury do odpowiednich folderów np do woja jest ścieżka ...\Source\ymir work\pc\warrior, resztę powinieneś sam złapać, a do pliku RootPackGen.xml dodajesz te linijki

Potem plik spowrotem pakujesz xD

Bardzo podobnie ma się sprawa z plikiem pc2, wrucasz tam tekstury na odpowiednią klasę i płeć, np folder odpowiadający za wojke to ...\Source\ymir work\pc2\warrior,a do pliku RootPackGen.xml, który się ponownie utworzy dodajesz te linijki