Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozecie Mi ?

Maciejaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na wstep powiem Wam, ze licze na Wasza pomoc. Mialem tu wczesniej konto, ale przed chwila haslo gdzies podzialem. Dobra, powiem Wam o co mi chodzi, mam problem z cheatami do Cf'a..

Przedwczoraj mialem problem z uruchomieniem crossfire'a szukalem wszedzie pomocy i nic nie znalazlem. Strzelilem formata :P

Mialem i mam WinXp Home Edition i cheaty dzialaly bez zadnego problemu, az do tej pory. Po formacie sciagnalem CF'a + cheata, ktorego uzywalem wczensiej. Cf uruchamia sie normalnie, injector z reszta tez, ale gdy juz odpale injectora, nastepnie crossfire to nie wyskakuje mi te glowne okno z cheatem. Probowalem juz chyba wszystkiego, lecz mozliwe, ze nie probowalem tego co potrzebne. Mam nadzieje, ze mi pomozecie z tym dziadostwem.. LICZE NA WASZA POMOC.

DOdatkowo dla osoby, ktora mi pomoze usunac ten problem szykuje jakas nagrode. Mianowicie moge doladowac konto za 25 zl (dowolna siec), lub poprostu wyslac sms'a na zp. Ludzie ;d pomocy xD

Opublikowano

1. Odpalaj cheata przez bypassa.

2. Gdy masz okno vietnam hacker czy coś to w injectorze odpal cheata.

3. Kliknij ok na bypassie i good.

4. Graj po godzinie 14:00 Gdyż przed tą godziną mało ludzi gra w cf'a i będziesz miał disconnect :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

1. Odpalaj cheata przez bypassa.

2. Gdy masz okno vietnam hacker czy coś to w injectorze odpal cheata.

3. Kliknij ok na bypassie i good.

4. Graj po godzinie 14:00 Gdyż przed tą godziną mało ludzi gra w cf'a i będziesz miał disconnect :D

To tak : cheata przez bypassa? Chyba crossfire (albo jakos inaczej robie : d)

2/3 : Nie dziala.

4 : wiem ;d =)

Dodam, ze uzywam tego cheata wczesniej dzialalo bez problemu..

http://www.mpcforum.pl/topic/229908-hack/

Opublikowano

Tak to jest ten cheat i musi działać a jak nie to reinstal cf'a znów zrób. Dzięki że mnie poprawiłeś tak crossfire przez bypassa i nie może ci nie dfziałać bo ja tak robie i mi działa. Mam window vista. A weź właściwości cheata i uruchom jako admin

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja nie pytam się dlaczego tu piszesz tylko post wyżej podałem inne możliwości. Daj właściwości i uruchom jako administrator to powinno pomóc.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Troche pomysl. Na nowo zainstalowanym Windowsie nie ma konta Administrator. Jest jedno konto, ktore jest jak administrator i nie trzeba robic tego uruchom jako, bo to wychodzi na to samo. Czaisz? Nie wiem jak to inaczej wyjsnic ;d

Opublikowano

To bardzo ciekawe spróbuj chociaż ja mam viste i bez uruchom jako admin mi nie odpalają cheaty a jestem adminem więc spróbuj

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Zmienilem nawet na XP Pro i nawet gdy uruchamiam przez Admina, to lipa.. Poprostu nie wyskakuje mi te okno cheata w cf'ie :(

KTO MI POMOZE DOSTANIE 25 ZL!!!

Opublikowano

ehh.ten wall chack

tez na nim gram wogule cf mi nie chodzi a jak wejdzie to na 1h i sie zacina i trza kompa wyłączyć i długo czekać az znów cf wejdzie

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]