Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Ankieta] Jaki Fb Jest Najlepszy.

PanKtoss

Jaki FB jest najlepszy  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego wybra? / i czemu...

• UG] SharkBot 6.0
      10
    • M2Fish by ErpeL
      25
    • xAngelbot v2.8
      11
    • Inny ... jaki ( poda? w odpowiedzi )
      4
  2. 2. Co lepsze

• Robaki
      31
    • Papka
      7
    • Robaki i Papka
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam dylemat jakiego FB używać ...

•  
  • [uG] SharkBot 6.0
  • M2Fish by ErpeL
  • xAngelbot v2.8

Liczę, na wasze odczucia, doznania swoich teorii na temat podanych FB. Który łowi lepiej rybki, i traci mniej przynęty, czy się nie zawiesza itd...

EDIT !

Dodałem new pytanie papka czy robaki, co lepsze ;)

RMCF

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ja osobiście używałem xAngelbot v2.7 i nigdy mnie nie zawodził. Bardzo mało przynęt tracił na wędce +4 , sam otwiera rybki itp. Według mnie jest niezastąpiony. Prosty w użyciu, może być na zminimalizowanym metku oraz może być odpalony na 50 kontach na raz ;)

Opublikowano

@up

Działa on teraz na PL'u ? Używasz jakiegoś Injector ? Czy po prostu wypakujesz i odpalasz go ? i działa... ?

RMCF

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up nie wiem nie znam się na FB "całe życie" używam xAngela 2.7 i działa po dzień dzisiejszy. Aczkolwiek na obejściu które instalowałem na początku września bodajże (takie, że się metin nie patchuje) i działa mi do dziś ten FB. Mogę go wrzucić, ale nie dam sobie głowy uciąć, bo może nie działać na spatchowanym metku. Trochę poszperajcie na mpc a znajdziecie wszystko co potrzeba aby ten bot działał na Metin2 PL

Opublikowano

Ja mam angelbota 2.7 ale jak uruchamiam go to wyskakuje ta niemiecka wiadomosc(spojz na okno metina) czy jakos tak i wchodze w metka ale bota niema ;/ tak jest od czasu hs3 ! ;/ a erpel cos sie wali bo na 50 zarzucen wyciagnal 1 rybe i 1 farbe ....

ale jedyny plus ze erpela mozna gdize sie chce odpalic :) zna ktos jeszcze jakiegos bota ktorego mozna odpalic gdzie sie chce?

Opublikowano

UP łap

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/359438-bot-xangelbot-v2-8-xwaffeleisen.html

2x up

Oki, poszperam może nie można mieć metka ztorentowanego

@ edytowałem temat / ankiete,

udzielcie się też:P

RMCF

Opublikowano

@Up mozesz mi dac link do obejscia przez ktore wlaczyles xAngelbota ?? i opis jak to zrobiles bo mi na modzie nie chce sie wlaczyc

^^

Opublikowano

właśnie niech ktoś napisze, TUTKa jak włączyć xAngelbota 2.7 , 2.8 na PL'u ( tym którym działa ... )

RMCF

Opublikowano

Pan ktos niemam konta na elitepvp wiec mozesz upnac na czyms tego 2.8 ??? a i jeszcze jedno pytanie czy nim mozna lowic gdzie sie chce czy tylko przy wodzie ???

No jka upniesz np na spedyshare to ci napisze jak odpalic angel bota (czym on sie rozni od wersji 2.7?)

Opublikowano

Moim zdaniem m2f by erpel łatwy w opsłudze i działa na pl a z przynęta to abajętnie tak samo biorą

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

up łap

http://www.multiupload.com/6JHSREA5XO

tylko przy wodzie, ale on mi nie chce działać ,,,,,,, może Ci zadziała, napisz czy działa Ci.

minuasaa chceeeee

RMCF

Opublikowano

ja jak zaloguje sie na metina i odpalam byle jak wersje to nic sie nie pojawia, a metin2 nadal jest ( okno ) .... nie chce pokazać sie menu FB

RMCF

Opublikowano

@UP łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/158329-tutczasy-wedek/

@Topic Ja używam M2Fish by Erpel 3.0.3, myślę, że dobrze się spisuje, ale neistety czasami wyskakuje znany błąd: "??????" :D

A tak to nawet, nawet :P Win 7 mam jak cos ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...