Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni chyba wgl mają gdzieś te boty. Co dziennie w nocy o późnej godzinie się pojawia gm w hotan gdzieś, napisze że za spam w hotan jest ban, i znika.

Opublikowano

Są śmieszni te całe ZSZC wielka propaganda że bot jest nie legalny, a to wszystko ściema spoty aż sie roją od mobów dla botów,np okolice europejskich miast ,i do tego natychmiastowo banują za użycie więcej niż jednego peta atakującego. Nie dość że wydałem silki na pety 3 około 300 to jeszcze cię zbanują z powodem że więcej niż jeden pet attack przyzwanie jest zabronione. Napiszesz im że to jest śmieszne i właśnie takim czymś potwierdzają że maja wyjebane w bota, to nawet nie odpiszą. Takie coś to jest gówno ten server -.- wolą banować typa który kupuje silki niż typa który używa bota. -.- i nawet nie zaprzeczą. Więc śmiało na pałe używajcie botów bo i tak gówno z tym zrobią. Zapewne mają niezły ubaw po pachy jak ktoś robi report jakiegoś bota i olewają to ciepłym moczem, albo wgl stronę z reportami botów traktują jako jeden wielki spamm śmietnik i nawet nie zaglądają do tego. Od tygodnia robie darmowe taxi na penonach na taklamakan albo w cave i tyle razy gm pisał coś w nocy na temat spamu w hotanie że banuje osoby używające tego programu do spamu, ale ani razu sie nie przebiegł po spotach żeby zobaczyć boty. Nawet dzisiaj był event hunter vs thief to ludzie sobie botują jakby gm na servie nie było. Oczywiście jest to plus dla nas, dla ludzi którzy używają bota. Także nie bać się bocić bo i tak nic nie zrobią. Tak samo jak z tymi protectorami no tu już graczom używającym bota zrobili taką ładną niespodziankę. Boci ci typ na twoim spocie to postaw mu prota i zajmij jego miejsce,no bo jak to tak moze być żeby jakiś turek robił ci ks. Bo przecież po to jest protector biedni użytkownicy 0.8v nie mogą ustawić lvl range moba i zawsze atakują protectora. A wystarczy przecież użyć wersji 1.3 w której masz typowo wyjebane w tego protectora heh. Taka wyrozumiała jest ekipa ZSZC dla użytkowników używających bota :)

Opublikowano

Mówcie co chcecie ja dostałem bana po wbiciu 90 lvli idealnie :P super set bron +9, 2 grab pety budzę się rano a tu ban :P Na serwerze WATER.

Potem założyłem postać na FIRE i wybłociłem jak na razie 100 lvli :P Ręcznie by mi się nie chciało.

UP.

W wersji bota 0.8 działa selekcja levelova mobów do bicia :)

Opublikowano

Tak lvl rank to to :P Poza tym ostatnio chciałem zmienić bota bo 0.8 nie zbiera serc ani śmieci z alchemii. I po tej próbie nie działa mi ani 0.8 ani 1.3 :P ZszC coś mówi o problemie z systemem banów ale nie mam pojęcia o co chodz...

Opublikowano

@up

Chodzi o to, że część ludzi nie może wbić na swoje postacie. Przy próbie wbijania wywala ich jakby mieli bany, jakiś błąd z bazą danych zapewne mają, i na obecną chwilę wstrzymali wszelkie banowanie.

10465336176777382411.png