Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba

klakluska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma prośbę czemy mógłby ktoś testowo zarejestrować się i zagrać na moim serverze(zalogować się na niego)

Stronka reje: 89.161.86.1

Ip: 89.161.86.100

Chcę poprostu zobaczyć czy komuś działa. Dam + i Piąteczke lub odwrotni zależy kto co zbiera

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Wiesz co najlepiej zrób reklame serwera i daj str hamachi w reklamie.Masz specjalny generator nawet a tak to raczej nikt nie będzie wbijać.

Opublikowano

Ja chcę tylko zobaczyć czy można, to jak spróbujesz i powiesz czy działa? Potrzebuję tylko jednej osoby na sekundę żeby się zarejestrowała i zalogowała.

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Ale rejestracja nie działa to jest hamachi?? czy no hamachi jak hamachi to daj sieci to ktoś wbije.

Opublikowano

Nawet jak wejdzie, to pewnie będzie następny lipny serwer hard, że trzeba ulepszacze kasa leci 10 yang z psa. ETC

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Że tak powiem niestety mnie to nie zadawala jakoś dziwnie robię wszystko zgodnie z poradnikami i zawsze jest coś nie tak, dlatego się pytam.

Zbieram raczej +...

Opublikowano

Akurat to nie ma znaczenia napewno, chodzi o błędne wpisywanie IP.

Ale już tak wógóle to Win7HP i daje 1/2 ramu czyli 2048MB

Zbieram raczej +...

Opublikowano

Raczej nie, a powie mi ktoś jak można naprawić

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '89.161.86.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '89.161.86.100' (10060)

Zbieram raczej +...

Opublikowano

Dawno nie mam już styczności z tym więc na mnie nie możesz liczyć.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Opublikowano

Na pewno masz zrąbaną msql musisz pobrać najnowszą wersje.Albo po prostu daj sobie spokój. Nie ma po co sobie kompa zaśmiecać.

Opublikowano

@up Prawda, nie lepiej pograć na PL lub na innym globalu, tam masz pewność że nie padnie serwer.

A przy takim przeciążeniu komputera śmieciami takimi jak Prywatny Serwer to strata czasu.

Sygnatura by

AdamS12

Opublikowano

Zrozumcie proszę, że chodzi tylko o to że w którymś miejscu jest błędnie wpisane IP. Tylko staram się przy pomocy MPC ustalić w którym..........

Zbieram raczej +...

Opublikowano

Pozostaw to na później (jutro) a nie głowe zaśmiecasz tym na noc.

Sygnatura by

AdamS12

• Dodaj nową pozycję...