Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autologin

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak:

Oto mój autologin:

USUNIĘTO

Skan:

USUNIĘTO

a więc tak:

odpalam loader, w tym programie wpisuję login, pass, login pass się wpisuje w silku ale staje przy wpisaniu kodu z obrazka.

Opublikowano

Tokeny, które masz przepisywać ten programik zapisywał do .bmp i wysyłał na gościa server gdzie był odkodowywany. Server odsyłał gotowy ciąg znaków a program to odbierał i pisał. Skoro server siadł to jak chcesz aby program ci kody pisał?

Opublikowano

to nie ja uploadowałem ten plik, to jest źródło , z którego ściągałem i skan , który był na tamtej stronie

Admin Cienia
Opublikowano
to nie ja uploadowałem ten plik, to jest źródło , z którego ściągałem i skan , który był na tamtej stronie

No to ktoś robi w balona, gdy odpaliłeś to to masz już keyloggera na kompie, polecam zawsze na własną rękę dodatkowo przeskanować.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ok dzięki, dzięki mojemu poprzedniemu tematowi na temat keyloggera, chyba udało mi się usunąć. Zmieniłem już passy do konta. dzięki

Admin Cienia
Opublikowano
ok dzięki, dzięki mojemu poprzedniemu tematowi na temat keyloggera, chyba udało mi się usunąć. Zmieniłem już passy do konta. dzięki

Usuń linki z pierwszego posta żeby już inni tego nie pobrali.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...