Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Do rzeczy;p mam problem z Cabal I play Unlimited i opowiem krok po kroku Zarejestrowalem sie i pobralem full clienta ze strony Priva: http://cabal.iplayunlimited.com/ Gdy pobrałem wypakowałem to do Folderu kliknalem CabalMain i wlaczył sie Updater poczekalem godzinke all sie updatowało i gdy chce uruchomić przez Cabal Main Lub przez Launchera klepsydra sie kreci... i nic all znika i Gra sie nie odpala nie wiem moze to problem ze zgodnoscia naprawde nie wiem prosze o pomoc Pzdr... A firewall(zapore) i Antywira wylaczylem i tez to samo nic sie nie pojawia 0....

Mam tak rowniez przy Caor Cabal ....

Opublikowano

Jakiego masz windowsa?? Jak 7 to będziesz mieć problem. Albo reinstal pomoże albo nie wiem. Spr reinstalnąć.

Opublikowano

mam 7 usune cala zawartosc folderu i wypakuje jeszcze raz i zobacze

Zauważylem nowy problem... przy kazdym privie (oprocz Helix Cabal) gdy proboje wypakowac plik exe np. caor.exe(nie mylic z cabalmain.exe bo to co innego) albo np IPU.exe pojawia sie na chwile i znika gdy gdy włączam gre...

Opublikowano

Wiesz możesz mieć problem bo słyszałem że na 7 IP nie działa. Przynajmniej koledzy mi tak mówią. Moja rada, zainstaluj XP to od razu ci będzie działać.

Opublikowano

tak tylko moj kumpel tez ma 7 i przed minuta mi napisal nie "ogarniam tego serwa" wiec raczej mu działa:D reinstaluje i UPa robie moze pojdzie a w ostatecznosci XPeczek:P wtedy mialem spore problemy z UP a teraz tego niema wiec moze bedzie ok a ze zgodnoscia Framework nic nie trzeba robic czy cos?no tak IPU nie chodzi to dlaczego z Caorem dzieje sie to samo ;?

heh banalne pytanie Update robi mi sie na C: a ja Cabala mam na D: a na C: malo miejsca mam zostalo kilka GB wiec ostro jest:D

Opublikowano

Caor działa bez problemowo wszystkim. Nie wiem dlaczego tobie nie, wybierz ostateczność instalacja xpeka powinno pomóc. Jak nie to już sam nie wiem.

Opublikowano

z caorem mam taki problem zainstalowalem rozpakowalem i wrzucilem jakis tam cabalmain najnowszy i nic sie nie dzieje jak bym nie kliknal:D musze jakos zgodnosc ustawic czy cos?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...