Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sirosix'S Dinar Bot V1.3

radzio668

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OPIS SKOPIOWANY

HACK/BOT NIE MÓJ

Najpierw sprawdzcie a nie mówcie odrazu że nie działa...

LICZE na +

Sirosix released again updated

dinar bot, which is undetected

-----------------------------------

Key features:

-Instant spawn protection to suicide

-Startup and click to go lobby

-Quickspawn

-GM Warning-Crash

--------------------------------

Status: UNDETECTED

--------------------------------

Instructions (How to):

Start Warrock with hack....

1. Go to a zombie server

2. Create a room "With Password!"

3. Set Screen resolution to 1024x768 for best results.

(ONLY WORKS WITH Screen resolution: "640x480, 800x600, 1024x768, 1152x864, 1280x960, 1280x1024")

4. Press F7 to turn OFF/ON the bot.

K/D doesn't change and you get no exp - if a gm comes in your room then warrock crashes.

LINK : LINK 1

LINK 2: Link2

Link 3: Link3

Skan :SKAN

U mnie działa nawet teraz aktualnie. Jestem na Kompie i na Laptopie i tu i tu działa teraz. Posiadam Windows7

Nie bądź żyła :) Daj Like'a

Opublikowano

spoko polecam zostawić na nocke przy 1 gb ramu trwa to jakies 35 sekund i za nocke około 80k dinarów ;]

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

ROTFL wczoraj o 13 zostawilem bota online wracam dzis patrze (12) bot online i sie zabija dalej patrze 400k dinarow robie logout okazuje sie ze jest inspekcja wbijam teraz a tu 220k dianrow WTF?!?!

Opublikowano

Dawno nie grałem w WR tym bardziej nie używałem botów itp... czy ktoś mi może wytlumaczyc o co chodzi w tym Dinar Bocie? Rozumiem ze mam zrobic room na hasło i być tam samemu i co dalej...??

Opublikowano

Dawno nie grałem w WR tym bardziej nie używałem botów itp... czy ktoś mi może wytlumaczyc o co chodzi w tym Dinar Bocie? Rozumiem ze mam zrobic room na hasło i być tam samemu i co dalej...??

1. Ściągasz bota.

2. Włączasz wr.

3. Logujesz się na serwer zombie.

4. Robisz room z hasłem.

5. Klikasz F7 bot on/off

I tyle. A i przedtym ustaw rozdielczosc w grze najlepiej 1024x768

Nie bądź żyła :) Daj Like'a

Opublikowano

RANY BOSKIE wra bedzie wam crashowac !! MACIE W OPISIE BOTA NAPISANE ZE BOT crashuje warrocka dy gm wejdzie na rooma.... chyba proste czy dalej nie kumacie? ja osobiscie mialem bota online 38 h i 0 crashow niestetyz powodu buga wbil tylko 220k dinarow

@up musisz wejsc na zombie mode a hack dziala wtedy gdy masz niby platinum premium wchodzisz na zombie robisz roma pw i f7]

Opublikowano

brawo ten bot już był wcześniej na tym forum... Oto dowód

http://www.mpcforum.pl/topic/233505-dinar-bot-by-kobe17/

Sprawdzaj wcześniejsze tematy zanim zrobisz nowy...

@@edit do blacha20915... (czy jakoś tak) jak masz windows viste, albo 7 musisz hacka włączyć jako administrator, wtedy bot śmiga. ;]

37397.jpg

Opublikowano

brawo ten bot już był wcześniej na tym forum... Oto dowód

http://www.mpcforum.pl/topic/233505-dinar-bot-by-kobe17/

Sprawdzaj wcześniejsze tematy zanim zrobisz nowy...

@@edit do blacha20915... (czy jakoś tak) jak masz windows viste, albo 7 musisz hacka włączyć jako administrator, wtedy bot śmiga. ;]

Niestety mam windows XP

Opublikowano

RANY BOSKIE wra bedzie wam crashowac !! MACIE W OPISIE BOTA NAPISANE ZE BOT crashuje warrocka dy gm wejdzie na rooma.... chyba proste czy dalej nie kumacie? ja osobiscie mialem bota online 38 h i 0 crashow niestetyz powodu buga wbil tylko 220k dinarow

@up musisz wejsc na zombie mode a hack dziala wtedy gdy masz niby platinum premium wchodzisz na zombie robisz roma pw i f7]

a jak miec "te niby premium platinum"? ;]

Opublikowano

up. W tym bocie masz funkcję że dostajesz premium platinium.

Blacha może nie masz zainstalowanego net framework 4.0 pobierz go i zainstaluj, później spróbuj odpalić bota + wr.

up. do Saseq ten link do TEGO SAMEGO BOTA co podałem wczesniej działa bo go używam i jest identyczny co ten, bo sprawdziłem Pozdr.

37397.jpg

Opublikowano

up. W tym bocie masz funkcję że dostajesz premium platinium.

Blacha może nie masz zainstalowanego net framework 4.0 pobierz go i zainstaluj, później spróbuj odpalić bota + wr.

up. do Saseq ten link do TEGO SAMEGO BOTA co podałem wczesniej działa bo go używam i jest identyczny co ten, bo sprawdziłem Pozdr.

Mam zainstalowanego net framework 4.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...