Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niemcy Nx

Upik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu niemcy maja wiecej nx znaczy co oni robia mniej placa wiecej dostaja jak to zrobic bo moj kolega jest w niemczech ? beda +++

I jak ma anglia ? tak samo lepiej niz polska prosze o odp

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

niemcy maja taniej.

my placimy 5=euro

oni placa 2-euro

i wydaje ci sie ze maja tanio bo oni zarabiaja z 5tysiecy euro wiec dla nich to jest bardzo tanio

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

niemcy maja taniej.

my placimy 5=euro

oni placa 2-euro

i wydaje ci sie ze maja tanio bo oni zarabiaja z 5tysiecy euro wiec dla nich to jest bardzo tanio

na stronie combata nie pisze ze 2 euro lool

TO jak to zrobic jak moj kolega jest w niemczech da rade ? chcem 32 k ile zaplaci na polskie znaczy ile bede musial mu oddac

Edytowane przez Upik

Opublikowano

proste np w polsce dziedziak dostanie 100 zl na miecha a w niemczech 80 euro i to jest róznica . Złoty to słaba waluta więc sie nie dziw.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

proste np w polsce dziedziak dostanie 100 zl na miecha a w niemczech 80 euro i to jest róznica . Złoty to słaba waluta więc sie nie dziw.

Aha czyli jak wejdzie euro do nas wtedy tez tak bedziemy mieli jak oni?

Opublikowano

Hehe, tak, ale jak euro wprowadzą jako polską walutę to będziemy już swoje wnuki niańczyć. Na razie się nie zanosi na to, aby wprowadzili EURO do polski. Niemcy mają lepiej bo oni mogą sobie 30k nexonów kupić sms... U nich 30k NX to hmm... 30 EURO... To tak jak byś u nas 30 ZŁ wydał, W Polsce za 30 ZŁ to nawet 10k nexonów nie kupisz xD

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Ziomek u nich jest o wiele łatwiej .

20 Euro dla nich to normalność .

Dla nas wynosi to ok. 80 zł

Dlatego Niemcy mają tyle NX

9368_gold.png

Opublikowano

jak wprowadza euro to pensje dawne zostana i wszyscy beda glodowac w polsce tak stawiam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jak wprowadza euro to pensje dawne zostana i wszyscy beda glodowac w polsce tak stawiam

Jeżeli w Polsce zostanie wprowadzone Euro oczywiście nasza gospodarka ucierpi .

9368_gold.png

Opublikowano

proste..

1.Wyjeżdżasz do Niemiec

2.Zarabiasz średnią pensję szkopa

3.Robisz nowe konto (musi być na niemieckim ip)

4.Kupujesz jakiś niemiecki starter

5.Cieszysz się tańszymi nx :P

Opublikowano

proste..

1.Wyjeżdżasz do Niemiec

2.Zarabiasz średnią pensję szkopa

3.Robisz nowe konto (musi być na niemieckim ip)

4.Kupujesz jakiś niemiecki starter

5.Cieszysz się tańszymi nx :P

Hehe też prawda .

Tylko pierwsze co trzeba mieć pracę .

Bo bez tego ani rusz.

NX nie na kupujesz ;p

9368_gold.png

Opublikowano

Łooo stary... 100 zl dzieciak an meicha dostanie? ja 0 dostaje a mam 16 lat xD

Tylko te dzieci ne0 bogatych rodzicow dostaja tyle i to jeszcze zalezy czy dobrze wychowuja... bo jak sie im za duzo da to potem, takie dresy bezmozgie rosna ;d

Wiec nie stereotypuj ok?

Nie mowie,ze mam zle, bo nie mieszkam w szopie ani w ruinie ;d, lecz wyobraz sobie, ze u niektorych nawet jak sie przelewa to dzieci dostaja max 5 dych

co do tematu..

tak, w niemczech jest chyba najtaniej..

moj wujek tam pracuje i tez gra w CA,

on jak zarobi w miesiac za 15 dni 2,8k euro, to dla nich wydanie 100 euro na NX'y to pestka...

jak to uczynic?

Jak wyzej... czekasz na 16-18 lat, wynajmujesz hotel albo mieszkanie w niemczech, idziesz do solidnej pracy, siedzisz siedzisz i grosz w CA czsami i tak pozarabiasz z 4 miechy, kupujesz stos NX'ow tak ze ci na roczny zapas spec'ow starczy i wracasz do Polski + auto sobie kupisz za reszte, noo chyba ze ktos taki no life i kupi sobie za przykladowo 4k euro NX'y hahha, bo bylby ustawiony w CA z 5 lat ;D

Opublikowano

Up

to mialbyc przyklad na to ze polski złoty to słaba waluta ja osobiscie tez 100 zlotych na miecha nie dostaje ale mówie tylko dla przykladu

jak wejdzie u nas euro to pierwsze kilka lat bedzie bieda potem sie to wyrówna i tez bedziecie miec tyle nx poczekacje jeszcze te 10 lat ;]

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Haha :D

Euro ma być 2012 chyba ;D

Mój kolega mieszka w Niemczech i jakoś taniej wychodzi ;P Ale my i tak duzo dostajemy nx np. my płacimy 24zl i dostajemy 4,200Nx ,a ktoś placi tyle samo, a dostaje 3,200nx.

ZuuziaaaPL.png

ZuuziaaPL.png

Opublikowano

Euro będzie na 2012 xD ale tak to jak wprowadzą euro to gospodarka ucierpi bo i tak będziemy zarabiać najniższą krajową czyli 900zł czyli niestarczy na podatki bo k.. oczywiście jeszcze za prąd wzrośnie ;/ ja wole zł dla tego że jak wyjedziesz do Niemczech to i przyjedziesz do polski zmniejsz na walutę zł i masz kupę kasy mój starszy to spawacz zarabia miesięcznie 3000 tys euro zł nie wiem ile teraz euro kosztuje więc wam nie powiem na ile to zł problem w tym że pracuje po 10 godzin nie ja u nas po 8 z.. dzień i noc tak jak by a co do combat arms to proste euro jest drożę i nasze polskie zł jak zamienisz na euro np załóżmy że 2zł to 1 euro 4000 nx kosztuje 20 euro czyli wydasz w Polsce 40zł a w Niemczech 20 euro proste a co do kasy to unia europejska kazała polsce zwiększyć zarobki a gówno zwiększyli prędzej podatki o 20gr taką władze to wiecie gdzie mam p... ich wszystkich od premiera do prezydetna od posłów do szefów firm

Opublikowano

Dzieki wam wszystkim wszyscy co sie wypowiedzieli dostali + close zamknij :) sorrki nie starczy + pozniej dam: 0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...